Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

Demanen a Telecinco que acomiadi Christian Gálvez després de mostrar la seva cara real

Christian Gálvez ha decebut molta gent

Fa uns quants dies es coneixia que Christian Gálvez tenia una nova il·lusió. Es tractaria de la periodista gallega Patricia Pardo, com va revelar Socialité en exclusiva. Tots dos venen de relacions llargues i d'unes separacions molt recents, per la qual cosa tenen força en comú.

Cap dels dos protagonistes no ha volgut confirmar la notícia. Ara el gran dubte que sorgeix és quant de temps fa que es veuen i com assumeixen això les seves antigues parelles. Els mitjans de comunicació han volgut conèixer la reacció d'Almudena Cid.

L'ex de Christian confessava a la sortida del teatre sentir-se molt «feliç», afegint que «estic bé, no tinc res a dir». Acabava el seu missatge als periodistes amb un «paso palabra» que va provocar les rialles dels reporters que hi eren, allà.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez estaria sortint amb Patricia Pardo. | CatalunyaDiari
 

Es desconeix si ho va fer intencionadament, però acabava de contestar amb la frase típica del programa que conduïa el seu exmarit. Volien saber si estava al corrent de la nova relació del presentador i si en tenia constància abans que es fes pública.

Abans de donar la resposta va llançar un sospir deixant clar el seu cansament: «Ai!». Concloïa les seves declaracions explicant que «m'estic cuidant i estic pendent de mi». Demostra així que no pensa en el passat i que vol mirar endavant.

L'exgimnasta, que ara treballa com a actriu, no s'ha volgut pronunciar sobre la parella sorpresa de l'any. Tot i això, els que han volgut trencar el seu silenci han estat els seus familiars. Ho van fer en una entrevista a la revista Semana.

«Tots els que ens l'estimem estem sorpresos», asseguren persones del seu entorn. No dubten a valorar el romanç del presentador amb la periodista d'El programa de Ana Rosa. «Volem respectar-la, però a Almudena la va deixar d'una manera sorprenent, sense explicacions i ara ja coneix el motiu», apunten.

Amb aquestes paraules estarien deixant Christian Gálvez en un mal lloc. Sospiten que va deixar la seva dona per començar una nova relació. I tot això sense comunicar-ho a la que era la seva dona.

No entenen gaire bé el seu comportament. Expliquen que «les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i li va posar al llit "tens les claus del meu cor". Fins i tot tenien plans de futur com demostra que fessin una "reforma a casa"».

Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
El comportament de Christian Gálvez no li ha agradat a la família d'Almudena. | CatalunyaDiari
 

En qualsevol cas, una persona propera a l'actriu creu que en aquells moments el presentador i Patricia Pardo «ja estaven junts». Aquesta font no ha volgut revelar la seva identitat a la revista, encara que admet que manté una relació molt propera amb Almudena, pràcticament cada dia.

Relata que tot i les aparences, també està sent una època molt complicada per a ella. Li resulta molt complicat assumir la ruptura. Una prova és que ha eliminat de les xarxes socials qualsevol rastre del seu ex, amb qui va estar dotze anys.

Christian Gálvez li fa un gest a la seva nova parella

Mentre passa tot això, Christian Gálvez amb prou feines ha parlat. En alguna ocasió ha utilitzat les seves xarxes socials per agrair als seguidors les mostres d'afecte. Però fa uns dies va voler tenir un gest amb la nova parella.

A Instagram li va escriure unes paraules en gallec, que va ser interpretat com un gest a Patricia. «Pasiño a pasiño faise o camiño. Son rosas, florecerán», assenyalava molt enigmàtic.

Unes hores abans, la presentadora dels matins de Telecinco revelava que «està il·lusionada i feliç». Afegia que «si són roses, floriran», en relació amb tot el que estava sentint.

Ningú no comptava que Christian Gálvez s'oblidés tan aviat de la seva exdona. I encara menys que ho fes amb una companya de la cadena. Aquesta nova relació promet, i molt.