Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

La denúncia que va posar Rocío Carrasco i que els seus fills Rocío i David no sabien

Gira entorn d'un assumpte molt important i especialment delicat

Rocío Carrasco és, sense cap dubte, la protagonista indiscutible de l'actualitat de la premsa rosa en les últimes setmanes. Ho és perquè ha decidit trencar el seu silenci després de vint anys callada. I ha volgut fer-ho a través d'una sèrie documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Una sèrie en la qual està donant el seu testimoniatge sobre com va ser la seva vida al costat del seu ex, Antonio David Flores.

Les més de 60 hores d'entrevista que han donat forma a aquesta producció de Telecinco estan causant un gran impacte social. Ningú ha quedat indiferent davant els presumptes maltractaments que ella va sofrir i denúncia públicament.

No obstant això, també ha posat en dubte al que fos el seu marit en revelar manipulacions i mentides que ha explicat durant anys.

Tota aquesta informació està donant lloc al fet que s'estigui indagant en la vida de tots dos protagonistes. I això ha donat lloc al fet que es descobreixi que Carrasco va denunciar a Antonio David per alguna cosa que els seus fills, Rocío i David Flores, potser no saben.

Denúncia per presumptes lesions psicològiques

En l'esmentada sèrie, Rocío ha donat a conèixer episodis molt durs al costat d'Antonio David. Ens estem referint a situacions violentes, a infidelitats i fins i tot a insults i menyspreus per part d'ell.

Davant aquestes situacions cal saber que Carrasco va presentar una denúncia per un presumpte delicte de lesions psicològiques. Denúncia que, com hem conegut a través del citat documental, no va ser guanyada per ell com sempre ha dit.

En realitat, aquella, de 2016, va ser sobreseguda de manera provisional per part de l'Audiència Provincial de Madrid.

Una denúncia que no es coneixia

El mitjà 'Vanitatis' ha estat el que ha tingut accés a l'esmentada denúncia. I en fer-ho ha descobert alguna cosa més, com assenyala. En concret, que en la mateixa no sols s'acusa Flores del citat delicte de lesions psicològiques sinó també d'un altre de «trencament dels deures de custòdia i de la inducció a menors».

Però encara hi ha més. El que ha sorprès és que en aquest mateix document se l'acusa d'un delicte que fins ara no coneixíem. En concret, d'un «delicte de sostracció de menors».

Aquest citat delicte, que apareix en l'article 225 bis del Codi Penal, està referit en aquest cas al segon fill de Rocío Carrasco i Antonio David. Ens estem referint a David Flores.

En concret, 'Vanitatis' ha vingut a reproduir la part de la denúncia que fa esment a aquest aspecte. I en aquesta es diu que el pare «no sols ha incomplit l'aspecte econòmic del conveni sinó, i cosa que és més greu, ha incomplit amb els lliuraments del menor quan hauria de tornar amb la mare, sempre amb nombrosos retards, en la majoria dels casos de manera injustificada».

A això s'afegeix: «El pare, amb absoluta mala fe, ha privat a la mare de la companyia del seu fill David i persisteix en la seva actitud incomplidora».

D'aquesta manera, queda en evidència que la idea que Flores ha transmès durant anys que la seu ex es va despreocupar del seu fill no és així. Aquesta denúncia bé ho testifica.

Caldrà esperar als pròxims capítols de la seva sèrie per a conèixer què explica Carrasco del succeït amb el seu fill. En fer-ho segur que fa esment al fet que aquest no va acudir a les seves noces amb Fidel Albiac. El seu ex ha exposat en més d'una ocasió que David no va ser convidat de la forma adequada. No obstant això, caldrà saber la versió de la mare i és que aquesta denúncia pot ajudar a entendre moltes coses.

El cas de la filla, de Rocío Flores, és diferent. I és que cal recordar que, com va revelar en el seu moment també 'Vanitatis', la custòdia d'ella va ser donada al pare en 2012. Un jutge va ser el que el va determinar després que a l'encara menor la hi condemnés per un delicte de maltractament habitual cap a la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.