IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Denuncien 'MasterChef' per gravar una activitat d'exteriors en un hospital públic de Majadahonda

El sindicat Moviment Assembleari de Treballadors de Sanitat ha presentat una queixa formal

El equipo de 'MasterChef Junior 5' en la prueba de exteriores realizada en el circuito de Motorland
L'equip de 'MasterChef Junior 5' en la prova d'exteriors realitzada en el circuit de Motorlan| RTVE

Encara no ha començat la tercera edició de 'MasterChef Celebrityu' i el programa ja s'ha vist envoltat de polèmica. Tot per la localització de la gravació d'una de les famoses proves d'exteriors del programa realitzada durant aquests dilluns i dimarts. La prova ha estat gravada a l'Hospital Universitari Puerta del Hierro de Majadahonda (Madrid).

Aquest fet no ha deixat gens contents als membres del sindicat Moviment Assembleari de Treballadors de Sanitat i l'organisme ha formalitzat una queixa amb motiu dels canvis que s'han produït a l'hospital perquè allà s'hi pogués fer la gravació. Segons s'explica, el tancament temporal de l'entrada habitual i la suspensió del servei de cafeteria van ser algunes d'aquestes modificacions que més han enfadat el sindicat.

Queixa a les xarxes

Un comunicat amb el títol: «Escàndol a l'Hospital Universitari Puerta del Hierro de Majadahonda», publicat a les xarxes servia al sindicat per mostrar la seva indignació amb els fets succeïts.

«No fa falta ser molt intel·ligent per adonar-se de l'important trastorn que durant 48 hores es va ocasionar en el funcionament d'un hospital públic de primer nivell i la incomoditat que va generar en tots els usuaris de l'hospital», es queixen en el text.

A més, també deixen clar que consideren que és de remarcar «que això es faci en un hospital públic que cada dia atén milers de processos assistencials i no s'aprofiti l'antic Hospital Porta de Ferro que roman tancat per ordre d'aquesta mateixa Conselleria de Sanitat i pel qual els madrilenys paguem 900.000 euros a l'any en seguretat».

'MasterChef' volia homenatjar els professionals sanitaris

El fet és que, el programa havia ideat aquesta prova d'exteriors en homenatge als professionals de la sanitat, però la cosa se'ls ha girat bastant. Shine Iberia, a més d'assegurar que tenien els permisos pertinents i que tot s'havia desenvolupat amb normalitat, expliquen que la gravació formava part d'aquest homenatge.

A més, es defensen explicant que en una altra ocasió ja es va fer una cosa similar, en aquella ocasió a la Vall d'Hebrón de Barcelona, on no van posar cap problema al programa i tot va sortir molt bé, durant la gravació de 'MasterChef Junior 4'.


Comentaris

envia el comentari