URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

Denuncien la periodista catalana Glòria Serra, per un programa de 'Equipo de Investigación'

El programa 'Equipo de investigación', presentat per la catalana, va assegurar que la companyia Cabify irromp en un delicte de competència deslleial
Gloria Serra, presentadora de 'Equipo de investigación' | La Sexta

 

El programa de ‘La Sexta’ presentat per la periodista catalana, Glòria Serra, ‘Equipo de investigación’, va dedicar un dels seus episodis —l'emès la setmana passada— a parlar de la problemàtica existent amb els vehicles de transport amb conductors privats i fent referència directe a l'empresa Cabify.

 

D'aquesta companyia es va assegurar que podrien estar incomplint la norma tributària espanyola. Una afirmació que, de fet, ha fet enfadar tant a l'empresa Cabify, que aquests han volgut donar la cara i deixar clar que aquesta informació és «absolutament falsa i difamatòria». Així ho va explicar la companyia en un comunicat en el qual ha assegurat que prendrà mesures legals si és necessari.

El departament legal de l'empresa esmentada estaria investigant fil per randa la informació de 'Equipo de investigación'. Així, analitzarien si existeix un greuge amb la seva empresa, de la qual consideren que es van dir coses totalment falses. Així mateix, el programa regentat per la periodista catalana va informar també sobre un possible delicte de competència deslleial cap als taxistes, fet que Cabify estaria investigant. 
 

La resposta de Cabify
 

La companyia es mostra contundent assegurant que no toleraran «la difusió d'informacions falses que siguin emeses amb l'objectiu d'atemptar contra la imatge de la companyia de manera infundada i que suposen un reiterat greuge per al nostre negoci», cosa que consideren que ha fet ‘La Sexta’.

 

«Estem construint una comunitat global que integra empleats, clients i conductors i ens enorgulleix que es basi amb un compartiment ètic en tots els nivells: fiscals, laborals i administratius», es defensen.

Comentaris