Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Denuncien els privilegis que va rebre Mayte Zaldívar a presó

Una companya de cel·la assegura que «feia el que li donava la gana» i rebia regals
Mayte Zaldívar en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Mayte Zaldívar torna a ser un dels personatges televisius del moment gràcies a la seva participació en el concurs de Telecinco 'Supervivientes'. És per aquest motiu que una de les excompanyes de l'exdona de Julián Muñoz a la seva estada a presó a Alhaurín de la Torre, a Màlaga, ha decidit parlar sobre la veritable situació que va viure Mayte a presó i no com ho estaria explicant ella. Segons ha explicat, Zaldívar tenia molts privilegis durant el seu empresonament.

 

Així ho ha explicat Rocío Jiménez, apuntant que Mayte «feia el que ella volia» a presó, fins al punt de poder realitzar sola les seves activitats sense haver d'anar acompanyada d'altres preses, com si havien de fer les seves companyes de presó.

Rebia regals i tenia «guardaespatlles»

Segons ha explicat Jiménez en una entrevista a la revista del cor 'Semana', Zaldívar «feia el que volia i sempre tenia regals de les funcionàries de presó». També ha assegurat que la concursant de 'Supervivientes' passava per davant de les seves companyes per visitar el metge encara que les altres haguessin d'esperar.

Mayte Zaldívar també comptava amb tres «guardaespatlles» que la protegien de les seves «enemigues», és a dir, altres preses amb qui no tenia molt bona relació. Segons explica la companya de l'ex de Muñoz, va fer-se amiga de tres dones d'ètnia gitana i es feia «la 'xula'» davant la resta de dones a la presó.

 

Mayte Zaldívar, Isabel Pantoja i Julián Muñoz en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Julián la visitava sovint a la presó

Però Rocío no ha parlat només dels privilegis de Zaldívar durant el seu empresonament, també ho ha fet de la seva relació al Julián Muñoz a presó. Segons ha explicat, molt sovint l'exalcalde de Marbella visitava a Mayte i mantenien llargues conversacions cara a cara sense ser molestats, inclús al pati. Justament va llavors quan Pantoja va recriminar a Julián un tracte de favor cap a Zaldívar.

La versió que explica Mayte a 'Supervivientes'

Tot això seria completament oposat a la versió que explica la concursant als seus companys de 'Supervivientes'. Mayte afirma que va patir un tracte desigual dins la presó en benefici de les altres preses: «Jo tenia papers amb ales».

 

Mayte Zaldívar a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Ha estat després d'aquestes informacions revelades per Mayte que la seva companya de presó ha decidit parlar per dir la «veritat». Segons ella, sempre ha desestimat les proposicions de televisions i revistes per parlar sobre Zaldívar, però finalment ho ha volgut fer. Jiménez també ha revelat que s'ha hagut de medicar per problemes d'ansietat.