Jorge Javier Vázquez viu una desagradable situació en una cafeteria

Una cambrera el titlla d'antipàtic per negar-se a una fotografia amb ella l'aeroport de Tenerife

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | INSTAGRAM@JORGEJAVIERVAZQUEZ

Sens dubte, el presentador de ‘Sálvame’ Jorge Javier Vázquez travessa el seu millor moment professional, assolint un èxit rere l'altre en cada projecte amb el qual s'implica. Actualment està embarcat en la presentació del musical ‘Grandes Éxitos’, i en aquesta ocasió li tocava aterrar a Tenerife.

L’estrena del musical va tenir lloc al pavelló municipal ‘Quique Ruiz’ de Güímar el 27 de gener, en el qual van acudir 800 espectadors i va esdevenir un èxit rotund. Tal com recull 'La Coctelera', l’alegria que rodejava tal esdeveniment, però, es va veure truncada per un mal moment que va fer passar una persona al presentador.

  • Notícia relacionada: Jorge Javier Vázquez: «La meva homosexualitat em marcarà per sempre»

Una cambrera volia una fotografia amb ell, fos com fos

Jorge Javier va aterrar a Tenerife i, en el mateix Aeroport, procedia a entrar a una cafeteria quan una cambrera el va abordar: «M’intercepta una treballadora de la cafeteria i em demana una fotografia: ’És molt aviat, mira quina hora és’, i la rebutjo amb un somriure i molta educació. La resposta d’ella m’ha deixat perplex: ’Que antipàtic’». L’incident el relatava el mateix Jorge Javier al ‘blog’ en què escriu per a la revista ‘Lecturas’.

Jorge Javier Vázquez en un moment del seu espectacle 'Grandes Éxitos'
Jorge Javier Vázquez en un moment del seu espectacle 'Grandes Éxitos' | HOLA

 

Davant d’aquesta inoportuna resposta per part de la noia, el presentador li va respondre: «Creus que després de vint anys de carrera em pots dir que sóc antipàtic perquè m’he negat a fer-me una fotografia?». Davant d'aquestes paraules, la cambrera va respondre de manera afirmativa i, a més, li va dir que no passava res i que el convidaria a un tallat.

Tot per una 'selfie'

Jorge Javier no amagava el seu estupor davant d’aquesta escena viscuda, i reconeixia que no s’havia trobat amb res semblant en total la seva vida: «M’han passat coses desagradables durant tota la meva carrera, però que la treballadora d’un lloc al qual vaig a fer una despesa em tracti d’una manera tan humiliant, mai».

Jorge Javier Vázquez amb una de les seves companyes
Jorge Javier Vázquez amb una de les seves companyes | Mediaset

 

L’incident li recordava molt unes paraules del cantant portuguès Salvador Sobral, guanyador d’Eurovisió: «Em sembla que amb les ‘selfies’ m’utilitzen com un objecte de narcisisme de les persones, perquè puguin aconseguir més ‘likes’».

«És curiós, perquè la gent gran em diu que els encanten les meves cançons i prou; els joves, però, sense dir ni bona tarda, em pregunten si es poden fer una fotografia amb mi. I dic que no», seguia el cantant. El presentador va voler fer referència a una cançó del portuguès titulada ‘La vida es una selfie’ i afirmava en escoltar-la: «no podria estar més d’acord».

  • Notícia relacionada: Toc d'atenció de Jorge Javier Vázquez al concursant de 'GH DÚO' Antonio Tejado

Comentaris

envia el comentari