Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Desallotgen Aída Nízar del plató del 'Gran Hermano' italià en el seu primer programa

Els guàrdies de seguretat van haver d'emportar-se la nova concursant de 'Grande Fratello'

 

Aída Nízar ha tornat a 'Gran Hermano' cridant l'atenció com només ella sap fer. Això sí, no ha estat a Espanya sinó a la versió italiana del 'reality' que la va portar a la fama. La tertuliana havia d'entrar aquest dimecres a la que serà la seva nova casa durant uns mesos, però va haver-hi un inesperat canvi de plans que sembla que no li va agradar gaire.

 

 

I és que el programa es va quedar sense temps i la gala va arribar a la seva fi sense que encara hagués entrat a la casa, motiu pel qual la direcció del concurs va decidir ajornar una setmana l'entrada de l'espanyola a la casa de 'Grande Fratello'. La seva reacció, però, va ser d'allò més negativa i va haver de ser treta del plató per la guàrdies de seguretat del programa.

 

Aída Nízar és desallotjada del plató | Twitter
 

La seguretat del programa va haver d'intervenir

La culpable del fet que s'hagués d'ajornar l'entrada d'Aída Nízar a la casa, però, va ser ella mateixa. La tertuliana tenia massa coses a explicar sobre ella mateixa i la seva experiència amb 'Gran Hermano'. Tant va ser així que, mentre ella es convertia en la protagonista del reality italià, el temps corria i corria fins a esgotar-se.

 

El programa es va quedar sense temps per seguir en emissió i Aída encara no havia entrat a la casa. Per això, l'organització va decidir posposar una setmana l'entrada de l'«estrella d'Espanya», com ella mateixa es va definir, però Nízar no semblava molt conforme amb la decisió. 

 

Aída no tenia intenció d'esperar una setmana per entrar a la casa i no va dubtar en mostrar el seu descontent. La concursant se'n va anar directa cap a la porta d'entrada a la casa per intentar obrir-la, però aquesta estava tancada amb clau. Aleshores, Nízar va començar a donar voltes pel plató, cridant que no esperaria una setmana per entrar i sense deixar parlar els presentadors del programa. Finalment, la seguretat del programa va haver d'intervenir i emportar-se-la del plató.

Aída Nízar a ‘Grande Fratello’

Sigui aquesta setmana o la pròxima, la realitat és que la participació d'Aída a 'Grande Fratello' promet revolucionar Itàlia. La concursant s'ha mostrat encantada amb la possibilitat de tornar a tenir una nova oportunitat televisiva com aquesta i això ho va evidenciar fent un petó a terra quan va entrar al plató. Ella assegura que la seva intenció és guanyar el 'reality' i s'ha preparat a consciència perquè, fins i tot, ha après a parlar italià

 

 

Ja des del seu vídeo de presentació ha deixat clar a tots què és el que poden esperar d'ella: «Qui és Aída Nízar? Una dona aclaparadora, una dona amb ganes de viure, amb moltíssima passió», assegurava.

 

I és que llançar-se floretes a ella mateixa és molt habitual: «Tots em paren pel carrer, tots volen fer-se una foto amb mi. Faré que t'enamoris de mi». D'aquesta manera Aída ha arribat a Itàlia amb l'objectiu de revolucionar-ho tot: «Està Itàlia preparada per a una dona com Aída Nízar?», una pregunta encara sense resposta, encara que probablement no trigarem a descobrir-ho.