Desapareix l'oncle de Maggie Civantos

La protagonista de 'Vis a vis' demana ajuda per trobar el seu familiar desaparegut des del 20 de juny

La protagonista de l'exitosa sèrie 'Vis a vis' Maggie Civantos ha denunciat mitjançant de les xarxes socials la desaparició d'un familiar seu. Civantos ha demanat ajuda i col·laboració per poder trobar al desaparegut.

Les autoritats ja s'han fet càrrec de la investigació

Diversos mitjans apunten que el desaparegut és l'oncle de l'actriu. José Martín, el suposat desaparegut, hauria estat vist per ùltim cop el 20 de juny a Màlaga, conduint un Seat Ibiza. Al digital provincial malagueny 'Diario Sur', el fill del desaparegut explica que el seu pare va marxar de nit sense que ningú se n'adonés. La Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola ja s'han fet càrrec de la investigació.

 

La desesperació de Maggie Civantos per trobar el seu oncle

L'actriu de 'Vis a vis' en un intent desesperat per trobar alguna pista que doni amb el parador del seu familiar va recórrer a les xarxes per a difondre un missatge d'auxili. L'objectiu d'aquest missatge publicat en les seves xarxes socials és aconseguir alguna pista sobre la situació actual del seu oncle. Civantos està vivint un autèntic calvari i l'únic que espera és poder trobar-se amb el seu oncle. Malgrat tots els esforços, de moment no hi ha cap rastre del familiar desaparegut de l'actriu.