Descarten a María Casado com a presentadora del debat electoral

La periodista no moderarà el debat i releguen aquest paper als periodistes Vicente Vallés (Antena3) i Ana Blanco (TVE).

María Casado, presentadora de 'La Mañana de La 1' | TVE

L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió, l'entitat encarregada de gestar el debat electoral televisiu i que a la vegada, presideix la presentadora de TVE, María Casado, ha descartat a la periodista com a moderadora d'aquest debat i ha relegat aquest paper als periodistes Vicente Vallés (Antena3) i Ana Blanco (TVE), que faran tàndem en aquesta tasca el pròxim 4 de novembre. 

Aquest debat, que reunirà als principals partits polítics que es presenten a les eleccions generals del 10 de novembre, es podrà veure en directe i en simultani per La 1, La Sexta i Antena 3 a partir de les 22 h.

María Casado serà amfitriona

Pel que fa a María Casado, hi jugarà un altre paper, en aquest cas com a amfitriona de l'acte, rebent als diferents representats polítics que hi participaran. D'altra banda, ja han confirmat la seva assistència Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Casado (PP), Albert Rivera (CS), Pablo Iglesias (Podemos) i Santiago Abascal (VOX).

A més, Casado ha tingut un paper fonamental com a Presidenta de l'AcadèmiaTV, doncs ha estat la responsable de negociar els cinc blocs temàtics que es tractaran, la data del debat i el lloc on es durà a terme la cita, en aquest cas en el Palacio de Cristal de la Casa de Campo de Madrid. 

D'altra banda, RTVE s'ha ofert a l'Acadèmia per a proporcionar els seus serveis de producció i instal·lacions per tal d'evitar el sobrecost que pot suposar la realització d'aquest debat electoral.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari