Foto promocional de Paz Padilla i Jesús Vázquez

Descobert el poble on Paz Padilla i Jesús Vázquez acomiadaran l'any

El poble escollit lluirà un enllumenat especial per a l'ocasió

El diumenge es tancaven les votacions per escollir el poble on Mediaset i Ferrero Rocher acomiadarien el 2019 i donarien pas l'any 2020. Les votacions anaven a càrrec del públic i dels vilatans dels dos pobles que competien per guanyar el concurs.

Sabien que es jugaven molt i que si guanyaven, se'ls col·locaria directament en el punt de mira, per a més tard, convertir-se en l'escenari de les campanades de Telecinco i Cuatro i ser vistos per milions d'espectadors. Els dos pobles finalistes eren Guadalupe, a la província de Caceres i Puebla de Sanabria (Saragossa).

Guadalupe serà el destí de les campanades

Finalment, la votació popular  s'ha decantat cap a Guadalupe, que el pròxim 31 de desembre es convertirà en el poble protagonista de les campanades de Mediaset, veient com la il·luminació dels seus carrers es multiplica, es millora i s'engalana perquè no falti cap mena de detall.

Possiblement els noms dels dos pobles us sonin, perquè els dos han estat premiats per la marca de bombons com els pobles més bonics i bons de l'Estat Espanyol. L'any passat va ser el torn de Puebla de Sanabria i fa dos, Guadalupe. Aquest fet ha beneficiat als dos municipis vers la resta, perquè els dos pobles ja comptaven amb cert reconeixement públic.

Els responsables dels dos municipis han admès que gràcies a aquests premis, han aconseguit que molta més gent es decanti per visitar els seus indrets i que han incrementat els ingressos en el sector de l'hostaleria i el turisme. Caldrà veure ara com repercuteix la notícia en el municipi i si incrementen les reserves en els hotels de la zona.

També et pot interessar...