Descoberta la trampa d'un concursant de 'La isla de las tentaciones'

Fiama ha decidit perdonar a Álex, tot i que amb certs dubtes

Les parelles 'La isla de las tentaciones'
Álex es podria haver saltat les normes del programa | Telecinco

Aquesta passada nit han tingut lloc les fogueres finals de 'La isla de las tentaciones', donant per finalitzada l'experiència a l'illa. Les parelles s'ha retrobat, entre elles, Fiama i Álex, qui tenien plans de boda encara que només feia cinc mesos que estaven sortint.

Per la seva banda, Álex va entrar tranquil i molt pacificador a la foguera però la cara i l'actitud de Fiama era tot el contrari, mostrant-se alterada, enfadada i gens convençuda de seguir amb la relació.

Mónica Naranjo volia saber el perquè de l'empipament de Fiama. Llavors, aquesta va exposar el que creia que havien sigut trampes de la seva parella, que res tenia a veure amb el que havia fet a la casa dels nois. Segons la mateixa Fiama, la seva parella va entrar al programa ja desconfiant d'ella i abans d'entrar va contactar amb un dels temptadors, Julián, i li va demanar literalment que «la vigilés».

En assabentar-se de la situació, la concursant va explotar, i ahir, en veure la seva parella, no va poder contenir la ràbia. Per la seva part Álex va admetre que havia parlat amb en Julián però només per demanar-li que la «cuidés», i li va demanar perdó.

 

Final feliç

Després dels moments de tensió que no semblaven anar a bon port, Fiama ha decidit perdonar a Álex i abandonar el programa amb ell. Tot i això no va voler abraçar-ho en el moment i tampoc va voler assegurar-li que la boda seguia cap endavant. Ara dependrà del jove que la relació torni a recuperar tota la confiança que han perdut durant totes aquestes setmanes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari