Descobreixen si realment Fani de 'La casa fuerte' està embarassada o no

Leticia Sabater va poder veure d'amagat els resultats de la prova

Fani Carbajo
Fani Carbajo va confessar finalment els resultats de la prova en directe | Instagram

Fani i Cristopher han explicat públicament i en més d'una ocasió que estan buscant un nadó, el que seria el seu primer fill en comú. La participant de 'La casa fuerte' ha tingut alguns símptomes al llarg d'aquestes setmanes, com són nàusees i desig per alguns aliments en concret. Davant la possibilitat d'un embaràs, la parella s'ha mostrat molt il·lusionada, i fins i tot tenen escollit el nom del bebè. 

L'organització del programa va decidir fer un test d'embaràs a Fani i, després de conèixer els resultats, el futur matrimoni va decidir guardar silenci. «Ho explicarem a qui creguem oportú», va dir Fani. Per desgràcia per a ells, hi va haver algú que va veure els resultats sense que se n'adonessin. Segons va revelar aquest dissabte el programa 'Sábado Deluxe', Letícia Sabater va llegir els resultats i va compartir aquesta informació amb Maite Galdeano

La realitat de l'embaràs

«Fani no està embarassada», li va dir Leticia a la seva amiga Maite. L'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' va escoltar la conversa entre Sabater i Galdeano i no va dubtar a intervenir notablement enfadada: «A vosaltres no us interessa si estic embarassada o no. No us ho penso dir». 

Però la cosa no acaba aquí, i és que Macarena, també concursant de 'La casa fuerte', va trobar un paper tacat de sang al lavabo després que hi anés Fani. La parella de Cristopher va negar que aquell paper fos seu, ja que també utilitzen aquell lavabo les persones que treballen a l'equip tècnic del concurs. A més a més, Fani va assegurar que fa nou dies que no li ve la menstruació. 

Finalment, Fani va decidir desvelar el resultat de les proves en directe a la gala d'aquest diumenge: «Ells ja saben que el resultat era negatiu». «No ho volia compartir amb ells perquè no són els meus amics, però porto nou dies de retard. Vaig parlar amb Oriana i Juani i els hi vaig dir que si el resultat donava negatiu, volia saber què em passava perquè els símptomes són els mateixos», ha explicat. 

Després d'això, molts dels seus companys han acusat la parella d'estar seguint una estratègia per tenir protagonisme dins del concurs, assegurant que els rumors de l'embaràs només formaven part del seu joc. Davant d'aquestes paraules, Fani es va mostrar molt decebuda, i va confessar que «estic cansada. Estem tot el dia en boca de tots, faci el que faci, digui el que digui. Això ja em sembla broma. Que jo no m'he inventat res. Que a mi m'han tret sang, un doctor qualificat. Estava molt preocupada i li vaig dir a Juani, tenia moltes nàusees, vaig vomitar. No ho faig per fer el 'paripé'». 


Comentaris

envia el comentari