Anabel Pantoja, enfadada, ha pres unes quantes decisions

«Anabel Pantoja menteix»: Descobreixen com s'ha fet milionària gràcies a la família

Anabel Pantoja ha mentit per fer-se famosa

Anabel Pantoja va començar a treballar a la televisió gràcies a Kiko Rivera, però la seva tieta Isabel mai va estar d'acord amb el seu salt a la fama. Aquesta informació l'ha transmès una persona que coneix molt bé a la família i que ha prestat el seu testimoni a 'Socialité'.

Anabel Pantoja té una llista infinita d'enemics que pretenen destrossar la seva trajectòria mediàtica, ja que el seu personatge desperta moltes passions. L'última a sumar-se al batalló d'atac ha estat Laura Cuevas, filla de les persones que antigament custodiaven Cantora.

Recordem que Laura va ser concursant de GH VIP 3, on va coincidir amb Kiko Rivera i va revelar certs secrets compromesos. El DJ sabia que era millor portar-se bé amb ella abans que tenir-la en contra, alguna cosa que la seva cosina no va saber veure.

Anabel va condemnar l'atreviment de Cuevas i va posar en dubte les seves paraules, una cosa que va sembrar un autèntic enrenou a la família Pantoja. Des de llavors s'ha convertit en una font d'informació fiable, així que Telecinco compta amb ella amb freqüència.

El programa de Maria Patiño ha parlat amb l'enemiga de la sevillana per descobrir com aquesta ha aconseguit ser tan famosa. Assegura que ha estat mentint durant tota la seva trajectòria i que Isabel no està d'acord amb el seu comportament públic.

Anabel Pantoja va desobeir les ordres d'Isabel

Laura Cuevas garanteix que la tonadillera no volia que la seva neboda comencés a treballar a televisió, tot el contrari al que s'ha venut fins ara. 'Socialité' ha tret a la llum la primera intervenció de la cosina de Kiko i les imatges estan fent parlar, i molt.

Anabel va voler deixar clar que estava a les instal·lacions de Telecinco perquè la seva tieta l'havia animat a acceptar la feina. Tot i això, Cuevas té una informació ben diferent que no deixa en bon lloc a la sevillana: «Menteix».

Ana Rosa Quintana va ser de les primeres persones a apostar per la que ara és una influencer de primer nivell. Va començar a col·laborar al seu programa i a poc a poc va anar creixent fins a convertir-se en un dels personatges més grans del moment. 

Actualment és una famosa bastant cotitzada, de fet, asseguren que per vendre el seu casament ha guanyat més de 60.000 euros. També hi ha qui diu que la publicació que va comprar l'exclusiva va rebaixar el seu sou per culpa de Kiko Rivera, ja que ell va parlar amb un altre mitjà.

Anabel Pantoja va trair a la seva gran amiga

Anabel se sent traïda per laura Cuevas, ja que en el passat van ser molt amigues i no entén per què ha venut els secrets de Cantora. L'exconcursant de GH VIP assegura que es mereix aquest cop, ja que va ser la col·laboradora qui va atacar primer.

La neboda d'Isabel Pantoja era amiga de Cuevas, però en poc temps van deixar de ser-ho: «JO no li interessava perquè era la filla d'un treballador». La influencer era conscient que pertanyia a una de les famílies més mediàtiques de la crònica social, així que va trencar la seva relació amb ella. 

Segons ha sortit publicat, Pantoja cobra una mitjana de 600 euros per programa, així que els seus comptes bancaris són envejables. Laura diu que s'ha aprofitat del clan per guanyar diners i que la matriarca mai ha tolerat aquest atreviment.

El programa de Maria Patiño ha fet un breu repàs de la trajectòria de la tertuliana i han vist alguna cosa bastant curiosa. Ha parlat de l'artista en comptades vegades i sempre des del màxim respecte, cosa que deixa en evidència la seva por per Isabel.

Agustín Pantoja tampoc comparteix la fama de la seva neboda, ja que ell és una persona molt reservada i pensa que l'exposició juga en contra seu. La cosina de Chabelita mai ha tingut en compte aquesta opinió, ja que ha preferit guanyar diners i gaudir dels aplaudiments del públic.