Fotomuntatge del rostre d'Adela González i el plató de Sálvame

Desconcert en el debut d'Adela González a 'Sálvame': «Treball de m****»

Adela González, criticada a les xarxes socials després del seu debut a 'Sálvame'

Adela González ha fet una breu aparició a 'Sálvame Lemon Tea'. I, potser, els seus primers minuts al plató de Telecinco no han estat els millors de la seva trajectòria televisiva. I és que 'Sálvame' ha presentat per fi aquest dilluns, 7 de febrer, el seu nou fitxatge per a la versió 'Naranja'.

Així, la comunicadora començava una nova etapa a 'Mediaset' després del seu pas per diverses cadenes de televisió espanyoles, com ara EiTB, La Sexta i Telemadrid. Sens dubte, un nou repte a la seva carrera que no ha començat amb bon peu per a molts dels més acèrrims seguidors del format de Telecinco.

El fluix debut d'Adela González com a presentadora de 'Sálvame'

Ja la setmana passada, el grup de comunicació treia a la llum que una nova professional s'incorporaria al programa de 'La Fábrica de la Tele'.

Pla general d'Adela González amb una americana blau elèctric
Adela González no ha tingut una gran estrena a 'Sálvame' | Xarxes Socials

L'actriu basca, que té a l'esquena una llarga trajectòria televisiva, ha començat una mica nerviosa la seva etapa al veterà programa de Telecinco. De fet, va ser dissabte passat durant el 'Deluxe' quan Adela oferia molt il·lusionada les seves primeres declaracions després de fitxar pel programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

Llavors, ahir ja va pronunciar les seves primeres paraules a 'Sálvame Lemon Tea' parlant d'un tema de rabiosa actualitat. I no era altre que el nou especial de Telecinco sobre Rocío Jurado i Rocío Carrasco, titulat 'Montealto, regreso a la casa'.

També va parlar de tota l'actualitat sobre la ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez, després del famós 'multipoli' al qual es van enfrontar Kiko Matamoros, Gianmarco Onestini, Alejandro Albalá o Tom Brusse.

Adela González, com afirmava el grup de comunicació a la seva nota de premsa de fa uns dies, tenia la missió de «contextualitzar i aportar dades rellevants que actualitzin, complementin o resumeixin les informacions i els temes que es tractin a cada edició de 'Sálvame Naranja', que Telecinco emet de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores».

Primer pla d'Adela González molt somrient i mirant a càmera
Adela González ha començat 'Sálvame' de manera irregular | TWITTER: ADDELAGONZALEZ

Aquesta tasca en un col·laborador de Telecinco no és nova a la cadena de Fuencarral, ja que en altres espais és freqüent que hi hagi un redactor que enfoca de primeres el tema que es vol tractar. Un clar exemple seria el de Maria Verdoy, redactora de 'Viva la Vida', on la periodista posa en context els assumptes que es tracten al programa de Telecinco cada cap de setmana.

Pluja de crítiques a Adela González en la seva estrena a 'Sálvame'

Però, el que no esperava la veterana presentadora de televisió és que la majoria dels seguidors del programa carreguessin contra la seva manera de presentar. Alhora, altres lamentaven que acceptés un «treball de merda» mancant altres ofertes més sucoses que pogués tenir sobre la taula.

Tampoc ha agradat l''outfit' que ha lluït González en el seu primer dia de treball a Telecinco, puix que fins i tot l'han descrit com una «presentadora dels 90» per la seva vestimenta.

Altres de les crítiques a l'estrena d'Adela González a l'espai de 'La Fábrica de la Tele' és la «pantalla horrorosa» que li han posat per iniciar el seu camí al longeu espai de 'Mediaset'.

«Adela no sap ni llegir la pantalla. Empitjora Paz Padilla per difícil que pogués ser-ho», deia un altre 'tuiter' descontent amb la manera de presentar de la comunicadora del País Basc.

«Adela sembla que està donant el temps o un succés. No m'agrada com ho fa», criticava un altre seguidor del programa l'estrena d'Adela al plató de 'Sálvame'.