IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

El desconcertant ball eròtic a 'First Dates' que va deixar la seva cita desconcertada

Melissa, una exuberant africana, i Yeray, un stripper molt conservador, van decidir seguir amb la seva relació després d'una surrealista i inesperada cita

Yeray bailándole a Melissa
Yeray ballant-li a Melissa.   | Cuatro

  

El destí i els responsables de 'First Dates' van voler que una de les parelles més explosives de la passada nit del 23 de novembre acabessin juntes. Una cita una mica surrealista que va acabar molt bé per a dos dels protagonistes de la nit després d'un sensual i «eròtic i provocatiu» ball. Es tracta de la que van formar Melissa, una exuberant africana, i Yeray, un stripper molt conservador.

El jove va començar la cita dient-li a la seva parella que ell era «una màquina al llit» cosa que va deixar completament descol·locada Melissa, sobretot perquè ell mateix també va confessar que era un «ós amorós» a qui li agradaven les relacions llargues: «Chulo si sóc però sóc tot el contrari al que creus», va dir Yeray.

A més, intentava quedar tan bé amb la seva parella i ser políticament correcte que li va deixar anar a l'africana: «He tingut alguna parella així com tu ... Més fosca». Això no s'ho esperava Melissa que ràpidament i amb sentit de l'humor va deixar anar: «Negra, pots dir negra».

La cara que puso Melissa cuando Yeray le estaba bailando
La cara que va posar Melissa quan Yeray li estava ballant | Cuatro
 

El desconcertant ball eròtic

Però això no va ser el que més va sorprendre Melissa. I és que Yeray va voler demostrar totes les seves habilitats en el ball com stripper. I sense pensar-s'ho dues vegades va començar a moure's davant de la jove i fins i tot va arribar a agenollar-se i ballar de forma molt provocativa i eròtica davant d'ella. La cara de sorpresa ho deia tot de Melissa, no s'ho podia creure.

Sembla, però, que després de tot, la seva cita va ser rodona, ja que aquesta demostració de Yeray es va saldar amb un senyor petó que va acabar confirmant l'inevitable, que es donarien una segona oportunitat. O més aviat, més d'una, perquè Cuatro va aclarir que la parella va continuar la seva relació després de conèixer-se en 'First Dates'.

Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Cuatro.

La cita acabó con un gran beso final
La cita va acabar amb un gran petó final | Cuatro  

Comentaris

envia el comentari