La desconeguda relació del passat entre Carlos Sobera i Emma García que pocs coneixien

Els dos presentadors d'origen basc tenen un vincle molt curiós

Carlos Sobera i Emma Garcia al plató de 'Viva la vida'
La desconeguda relació del passat entre Carlos Sobera i Emma García que pocs coneixien | Telecinco

Carlos Sobera i Emma García són dels presentadors més destacats de Mediaset, però la seva relació laboral no es restringeix únicament a la cadena privada, ja que comparteixen un passat comú que poca gent coneix.

Tots dos van néixer al País Basc: Carlos Sobera és de la localitat de Baracaldo, a Biscaia, on va néixer fa 59 anys. Ella, mentrestant, va néixer fa 47 anys a Villafranca de Ordicia, una localitat de la província de Guipúscoa

Encara que els separen deu anys de diferència, tots dos van acabar coincidint a la Universitat del País Basc (UPV) abans de convertir-se en presentadors d'èxit arreu del país. 

Segons ha explicat la revista 'LOC', Carlos Sobera era professor de Dret de la Publicitat en la citada universitat quan va coincidir amb Emma García en la seva època d'estudiant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliç orgull! Ahir diumenge i Sempre !!!!

Una publicació compartida de Carlos Sobera (@carlossobera) el

També van coincidir pels passadissos d'ETB

Carlos Sobera s'havia llicenciat de la carrera de Dret a la Universitat de Deusto, però abans de convertir-se en un presentador d'èxit amb formats com '¿Quién quiere ser millonario?', 'First Dates' i 'Atrapa un millón', va exercir de professor a la Universitat del País Basc. Va ser allà on va coincidir amb Emma Garcia, una jove estudiant disposada a menjar-se el món de la televisió. 

A més, tots dos van acabar presentant programes a la cadena autonòmica basca, ETB, i més tard han tornat a coincidir pels passadissos de Telecinco i Cuatro. 

De fet, Carlos Sobera va ser professor d'altres rostres coneguts a la televisió espanyola actual, com ara el presentador Iñaki López. El periodista de 'La sexta noche' va ser alumne de Carlos Sobera  abans de triomfar tots dos a la televisió, encara que en aquest cas ell no va seguir l'exemple del seu mestre i es va dedicar a l'àmbit de la informació en lloc de l'entreteniment.


Comentaris

envia el comentari