Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'

Moments mai vistos abans: El descontrol arriba a 'La isla de las tentaciones'

La segona edició està oferint moments únics

'La Isla de las Tentaciones 2' està superant amb escreix les expectatives que hi havia dipositades en ella. És cert que la seva primera edició va donar molt de joc i es pensava que no podria superar-la. No obstant això, ho ha fet i amb tan sols tres programes emesos.

En concret, aquest programa, presentat per Sandra Barneda, s'ha descontrolat per complet i està donant lloc a moments que, sense cap dubte, seran ja història de Telecinco.

Moments únics

En el seu primer lliurament, l'espai ens va sorprendre amb el descobriment de Melyssa d'una infidelitat de Tom quan s'estaven coneixent. Però no sols això, sinó que es van viure tensos moments entre Marta i la soltera Elisa. Moments que van resultar realment vergonyosos.

De la mateixa manera, un altre instant únic va ser l'arribada d'Andrea i Óscar, de la primera edició, com a temptadors. No obstant això, durant la gala d'ahir a la nit no sols es van viure moments irrepetibles sinó que, a més, se'n van anunciar uns altres que res han d'envejar i que arribaran molt aviat.

Una gala totalment desbordada

El programa d'ahir de 'La Isla de las Tentaciones 2' prometia molt, però és cert que va donar molt més de l'esperat. Així, ens va mostrar a una Melyssa absolutament destrossada en veure les imatges del seu noi flirtejant amb les solteres. Tant és així que no va dubtar a tirar-se a terra i colpejar-lo, a plorar de forma desconsolada i fins i tot a insultar a Tom de manera greu.

Concursants de 'La isla de las tentaciones'
Melyssa es va escapar de 'Villa Playa' per a acudir fins a 'Villa Montaña' | Telecinco

Però no va ser l'única noia que ho va passar fatal en veure les imatges de les seves parelles. Bona mostra d'això, és que Melodie es va enfrontar a unes paraules del seu nòvio (Cristian) inaudites. En concret, va escoltar com li explicava a una noia que «he vingut a separar-me, no a reforçar res».

Una frase que va resultar demolidora per a la jove, que no arribava a entendre a Cristian i el perquè havia volgut entrar en el programa. D'aquí ve que, encara que molt dolguda, va saber veure el costat positiu de la situació: ja sap realment com és la persona amb qui ha compartit diversos anys de la seva vida. És més, ja té clar que no vol saber res d'ell.

I després està Marta. Aquesta concursant, combativa i mal educada amb afany de protagonisme, no va dubtar a muntar un drama per les imatges que va veure del seu nòvio Lester. Això sí, ho va fer de forma sobreactuada i sense deixar anar una llàgrima. El curiós va ser que ella mateixa va reconèixer que s'esperava quelcom pitjor, però no va anar així. El seu noi apareixia flirtejant amb alguna soltera, però és que ella també ha fet el mateix amb diversos nois amb els quals conviu.

Mayka també es va ofendre amb algunes imatges del seu xicot Pablo, i Inma es va quedar sense veure les d'Ángel. Aquesta era la manera de l'organització de fer que reaccionés i s'impliqués en el programa. No obstant això, no es va aconseguir l'efecte desitjat. Tant és així que la jove va demanar una foguera de confrontació amb el seu nòvio, a la qual aquest va acudir. Allí es van retrobar efusivament, es van declarar el seu amor i fins i tot van prendre la decisió de marxar junts, amb petició de matrimoni inclosa.

 

Melyssa, la gran protagonista

No obstant això, sense cap dubte, el personatge central de la vetllada va ser Melyssa. El seu xicot, com els altres excepte Ángel, diu sentir-se molt preocupat pel benestar d'ella. No obstant això, les seves actituds són unes altres, perquè no deixa de flirtejar amb les solteres, realitza comentaris 'picants', demana i ofereix massatges...

Precisament per les poques imatges que la jove va veure, va esclatar. A saber què hauria succeït si n'hagués vist altres de més fortes. Tan malament estava, que no va poder descansar i no va deixar de plorar. Per això, va prendre una decisió: es va escapar de 'Villa Playa' per a acudir fins a 'Villa Montaña' i veure a Tom.

Un moment únic i que mai s'havia produït a 'La isla de las tentaciones' va ser la fugida de Melyssa. Aquesta va haver de caminar tres quilòmetres fins a trobar-se cara a cara amb el seu noi. I en tenir-lo al davant, el va insultar de múltiples formes i li va dir que la seva relació s'havia acabat. Tot mentre ell intentava posar 'cara de sant' i es justificava per tot.

Altres moments descontrolats que tindran lloc

En l'avanç del pròxim programa s'ha, descobert més instants únics que es produiran. Així, per exemple, arribarà una nova parella, per a substituir a Inma i a Ángel. De la mateixa manera, Melyssa serà sancionada per la infracció que ha comès i el seu 'desolat' nòvio, després del contratemps, decidirà passar-s'ho molt bé amb les solteres. Tan bé que fins i tot es besarà amb una.

Però aquí no queda tot. I és que hi haurà més acostaments entre els participants. En concret, entre Andrea i Cristian, així com entre Óscar i Mayka. Això sense passar per alt que Lester sembla que s'animarà a 'dormir' amb alguna soltera, i potser no serà l'únic...


Està clar que 'La Isla de las Tentaciones 2' està descontrolada i qualsevol cosa pot passar.