El descuit de Gerard Piqué amb la filla del rei Felip

El central del Barça ha visitat per tercer cop 'La Resistencia'
Gerard Piqué anunciant la Copa Davis
Gerard Piqué torna a 'La Resistencia' | GTRES

'La Resistencia' ha començat a emetre aquest dimecres el primer dels seus programes especials des de la Caixa Màgica amb Gerard Piqué. El futbolista català, com acostuma a fer en els programes de televisió, ha tornat a deixar algunes perles.

  

Gerard Piqué va ser entrevistat de nou per David Broncano tal com van pactar fa algunes setmanes al mateix programa. El central català sempre s'ha mostrat molt còmode en aquest espai, malgrat que va saltar a la pista del recinte madrileny entre els crits. «Viva Espanya!» o «Hala Madrid!», li deixaven anar entre bromes des de la graderia. El català  va assumir amb un gran sentit de l'humor aquests crits, ja que en aquest format ell troleja al públic de la mateixa manera que a ell també el trolegen. Tot això davant un gran ambient.

Piqué aplaudeix el català d'Elionor, tot i que no recorda el seu nom

Broncano va decidir provar el seu català amb Gerard Piqué, moment en què el central del Barça va aprofitar per a felicitar diversos membres de la Casa Reial. «El rei parla molt bé el català, eh? Va estar l'altre dia a Barcelona i va parlar en català», va començar dient Piqué. Broncano va afegir que «la nena també va parlar català», al que Piqué va respondre «és veritat, la noia també. Fins i tot millor». El presentador no recordava el nom de la princesa, dubtava entre Elionor i Sofia. «No tinc ni idea de com es diuen», va contestar Gerard Piqué.

  

«Estaves veient TVE i vas treure la senyera», va vacil·lar-li el còmic. «Només estava fent zàping. Jo diria que els menors de 30 anys no veuen TVE, més per un tema generacional que no per on vols anar tu», va respondre Piqué entre rialles.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari