▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

'Descuit' de Marina de 'La isla de las tentaciones': obre la jaqueta sense res a sota

Les xarxes 'cremen' amb la nova fotografia de la concursant

Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'
Les fotografies de Marina a Instagram no deixen ningú indiferent | Mediaset

Parlar de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', que està sent tot un èxit, suposa parlar de Marina. I és que aquesta concursant sevillana, que participa al costat de la seva parella Jesús, està donant molt a parlar tant fora com dins del reality.

Precisament avui és notícia per alguna cosa que ha passat fora del programa de Telecinco. En concret, que ha tingut un 'descuit' amb la roba en una fotografia que ha compartit en Instagram. I aquesta circumstància ha mostrat que no portava sostenidor, la qual cosa ha fet que les xarxes socials 'cremin'.

El 'contratemps' de Marina

La jove s'ha convertit en tota una influencer. Bona mostra d'això és que compta a Instagram amb més de 224.000 seguidors. I aquesta circumstància és la que li porta constantment a estar pujant fotografies al seu perfil. Precisament a través d'aquestes imatges hem pogut conèixer que s'ha realitzat un radical canvi de look respecte al que llueix en el reality.

No obstant això, avui la seva última publicació està fent que les xarxes socials cremin. En concret, ha compartit una fotografia del seu cos i la mateixa resulta especialment insinuant. Sí, perquè apareix amb una jaqueta de vestit, però aquesta deixa evident que no porta res sota. D'aquí ve que es mostrin part dels seus pits. Una instantània aquesta que l'ha acompanyat d'una única paraula: «Essence».

En concret, la jove sevillana el que fa és presumir d'escot. Alguna cosa que li agrada fer i que comparteix amb la seva mare, Yolanda. I és que aquesta dona no ha dubtat a destacar-ho en les aparicions que ha fet en televisió, donant lloc a comentaris de tota mena.

Els seus seguidors estan 'encesos' amb la foto

Res més publicar aquesta imatge, els fans de Marina s'han quedat estupefactes en un primer moment. No obstant això, després han començat a donar-li 'm'agrada' a aquella. Això sense passar per alt que també han deixat una llarga llista de comentaris que deixen clar que la foto no els resulta indiferent. En concret, entre els missatges que li han escrit destaquen alguns com ara aquests:

«Jo sí que sé d'un que s'ha posat les botes».
«Compte Caputxeta, que et menja el llop».
«Sempre brutal»
«Estàs estupenda i molt atractiva, bombó».
«Divina i molt sexy».
«M'he desmaiat».

Això sí, hi ha altres seguidors que no han dubtat a 'atacar' a Marina per estar contínuament presumint dels seus atributs físics. Tant és així que li han dit coses com ara: «Quina obsessió amb ensenyar pits! Ets una pesada filla» o «És pit operat, cul operat i 1.737 operacions més. I ara va d’influencer...».

Marina no passa inadvertida

Les seves publicacions, com hem pogut veure, tenen incondicionals, però detractors també. I això el que deixa patent és que Marina no deixa indiferent a ningú.

Precisament des que es va iniciar 'La isla de las tentaciones' és una de les concursants de les quals més s'està parlant. En concret, es parla sobre el seu aspecte físic, i del que li agrada presumir d'ell, així com del seu flirteig amb el solter Isaac Torres. Un flirteig que va començar ja des de l'inici del programa, encara que ella té parella.

No obstant això, ja hem sabut que aquest flirteig no quedarà aquí, anirà a més. Sí, perquè recentment s'ha filtrat un vídeo del concurs que és bastant pujat de to. Les imatges mostren a la jove i al solter completament nus en una habitació de la vila. Però aquí no queda la cosa. Les imatges mostren de manera clara que el barceloní li practica sexe oral a Marina.


Comentaris

envia el comentari