La periodista Mila Ximénez

Un descuit a 'Sálvame' els fa parlar de l'estat de salut de Mila Ximénez

La cadena té un pacte no escrit que els impedeix parlar de la col·laboradora

Tot i el respecte que els mitjans de comunicació estan mostrant per Mila Ximénez, que es troba en un estat de salut molt delicat, a vegades és impossible no anomenar-la. La periodista és una de les col·laboradores fundadores de 'Sálvame' i per això és habitual veure-la pràcticament cada dia al plató de Telecinco.

Això ha estat així fins que va començar a empitjorar del càncer que pateix. La col·laboradora va passar el primer tram de la malaltia fora de la televisió, però després va tornar algunes tardes al programa per a entretenir-se i trencar una mica la rutina mèdica a la qual s'estava sotmetent. No obstant això, aquesta reincorporació parcial va durar molt poc temps i Mila es va tornar a apartar dels focus.

Des de llavors, hem sabut molt poc de com es troba la col·laboradora. Només se sap que la tertuliana ha anat quedant amb alguns amics. Aquests últims dies els rumors confirmen que està molt dèbil.

Això ha fet que els mitjans no parlin d'ella, i, fins i tot, a 'Sálvame' eviten anomenar-la. Saben que així tallen els rumors i l'ànsia de l'audiència per saber com es troba. Aquesta mateixa decisió s'estén a la resta de programes de Telecinco, que la protegeixen i li respecten la seva intimitat.

Els col·laboradors de 'Sálvame' saben que no han d'esmentar-la en directe, tot i que sempre la tenen molt present. Avui, però, sense voler han donat una nova pista sobre Ximénez que, la veritat, fa que els pronòstics segueixin sent molt dolents.

Al programa de les tardes s'estava parlant de Terelu Campos i de l'última aparició que va fer a 'Viva la vida' aquest cap de setmana. Deien que es nota que no està passant pel millor moment, ja que ha patit un problema de salut a la boca que l'ha deixat tocada.

Això sumat al que va dir Kiko Matamoros; al tema que ja coneixem i que l'està afectant molt. Sense cap mena de dubte, es referien a Mila, ja que les dues són molt amigues, i Terelu ha estat un dels grans suports de la tertuliana de 'Sálvame'.

Sabem que parlaven de Mila perquè la resta de tertulians van entendre l'apunt de Matamoros i no van insistir en el tema que estava afectant anímicament la filla de Maria Teresa Campos. És admirable veure com els col·laboradors de la cadena mostren la seva millor cara quan realment estan molt afectats.

Tot i que Mila sempre s'ha mostrat com una dona de caràcter complicat i amb força mal llet, sembla que quan s'apaguen les càmeres es guanya tots els seus companys, els mateixos que ara li estan demostrant que estan al seu costat i que no la volen deixar sola.

Els pilars de Mila

La tertuliana està acompanyada de la seva filla, Alba Santana, que no la deixa sola ni un moment. A més, diverses cares de la televisió  es preocupen constantment per la col·laboradora. De fet, dins de l'equip de 'Sálvame' hi ha grans amics de Mila.

Com per exemple, Jorge Javier Vázquez o Belén Rodríguez. També formen part del seu cercle més proper Belén Esteban o Kiko Hernández, amb qui ha estat molt unida des que va començar el programa i amb qui va formar el conegut eix del mal, que també incloïa Kiko Matamoros.