Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

Es destapa la gran mentida de 'Supervivientes' i hi ha un culpable

L'organització del programa tenia clar que tard o d'hora sortiria a la llum la veritat

Supervivientes 2022 està donant per a molt. El reality de Telecinco ja fa unes quantes setmanes que s'emet i les picabaralles entre els seus concursants són cada vegada més evidents. Un cop més Kiko Matamoros ha fet saltar l'espurna a Hondures en confessar el secret més ben guardat del seu equip.

Nova trobada a 'Supervivientes'

Aquest dimarts Telecinco va emetre un nou lliurament de Supervivientes: Tierra de nadie. En aquest espai, l'audiència va poder veure una forta discussió entre el col·laborador de Sálvame i Yulen Pereira.

Un desacord per culpa del menjar va ser el desencadenant d'una gran revelació. Matamoros volia escollir com a fruita del dia la pinya més gran que havien aconseguit. Per part seva, l'esportista preferia esperar la resta per consensuar la decisió.

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Yulen Pereira no pot amb les injustícies | Mediaset

«Ni està Tania, ni està Anuar. Et menjaràs el doble d'arròs. A més vols menjar-te la pinya més gran aprofitant que hi ha menys gent», li va retreure l'esportista al tertulià televisiu.

Per si aquesta no fos prou reprimenda, Yulen va acusar tant Kiko com Nacho Palau de fer servir un pal per aconseguir cocos d'un arbre. Això està prohibit per part de l'organització.

Una resposta inesperada

Lluny de mossegar-se la llengua, el xicot de Marta López li va retreure que ell havia fet el mateix. De fet, així va revelar que el grup havia fet trampes fent foc, fet que des de l'organització de Supervivientes ja es va plantejar al seu moment.

«Deixeu-lo anar, que vas de llest, no donis lliçons de res. Amb què es va encendre el foc? Les proves les he vist jo», li va retreure Matamoros a l'esportista.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros no es deixa intimidar per ningú | TELECINCO

«Hem fet tots el mateix. Ni dolent ni bo, però sants aquí no n'hi ha cap», va insistir. El supervivent no va poder contenir la seva ira i va continuar parlant més del compte, fet que va posar en dubte la resta de supervivents. Cap d'ells no va confessar al seu moment la veritat sobre l'aparició del foc. Tot i això, el seu secret més ben guardat ja ha sortit a la llum per boca del col·laborador de Telecinco.

▶️ Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

«Soc el primer que diu que va col·laborar a la mentida del foc. Jo vaig ser el primer a saber com s'havia fet, i tu el segon. Perquè vaig veure els trossos de l'insecticida i els vaig agafar amb aquesta mà i els vaig llençar al foc sense que em veiés la càmera», va assenyalar el tertulià.

Imatge de Lara Álvarez amb alguns concursants de Supervivientes 2022
Lara Álvarez va demanar explicacions | Mediaset

«Després vam dir: "si ens enxampen, tots còmplices". Treu els collons a passejar. Dona la puta cara!», va cridar al seu company Kiko, deixant així al descobert el gran misteri del foc.

Un foc que ha generat polèmica

Fa unes setmanes, Anuar va aconseguir fer foc en només tres minuts. Això, òbviament, va fer saltar totes les alarmes. L'organització va intentar buscar proves sobre com havia passat, però no ho va aconseguir.

Tots els supervivents van fer creure aleshores l'audiència que el foc s'havia fet de manera lícita. Tot i això, ara ha sortit a la llum que tot formava part d'una gran mentida per la qual hauran de pagar un alt preu.

Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós
Kiko Matamoros no està passant el seu millor moment a l'illa | GTRES

Segur que més d'un guarda ressentiment a Matamoros. I és que la seva trobada amb Yulen ha tornat a posar a la palestra un tema que consideraven ja oblidat.

El cert és que el tertulià televisiu fa uns dies que no està gaire bé i el seu fort caràcter no deixa de xocar amb tot aquell que gosa posar-se en contra. Desafortunadament per a ell ahir no va ser el supervivent salvat de la nominació. La seva companya Anabel Pantoja va aconseguir la victòria, deixant-ho a ell, Nacho Palau i Marta Peñate en mans de l'audiència.