Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Destapen el muntatge més escandalós de Telecinco: hi haurà conseqüències

Matías Ferreira ha destapat una gran mentida

Luis Rollán ha quedat malparat a Sálvame per una gran mentida.   Suposadament ha venut un festeig amb Matías Ferreira, però aquest ho ha desmuntat per complet en la seva visita al programa de Telecinco.

Rollán va explicar a Secret Story que era «amant d'un presentador» i el seu nom era Matías Ferreira. Aquest home nascut a Uruguai va ser ahir a Sálvame per parlar de la cara real del col·laborador de Mediaset i el va acusar de ser «un fals, muntatgista i un traïdor».

Luis Rollán, malparat per la seva mentida

Matías Ferreira, suposat amant de Luis Rollán, va afirmar ahir al plató de Telecinco que «mai he tingut res amb Luis, no he estat mai a Itàlia, no el conec fa dos anys a Barcelona. Treballava molt a Mèxic, me'n vaig als EUA, el conec d'Instagram i mai el vaig veure a la meva vida. És tot mentida, se'm regira l'estómac quan se'm relaciona amb ell», ha esclatat.

Matías Ferreira seriós a 'Sálvame'
Matías Ferreira a 'Sávalme' seriós després de confessar que la seva història amb Luis Rollán va ser mentida | Mediaset

D'aquesta manera, Ferreira deixava per terra Rollán. Això sí, ha reconegut que ell va col·laborar amb aquest muntatge i ha volgut «demanar disculpes» per això.

Per si fos poc, Matías va treure a la llum la veritable opinió que té Luis sobre alguns dels pesos pesants de Sálvame.

Luis Rollán, contra les cordes

Matías Ferreira ha entrat a plató amb una bossa amb les 'monedes de Judes' i la primera que ha tret va ser la d'Anabel Pantoja. Així, el convidat d'ahir ha confessat tot allò que Luis Rollán li deia sobre l'andalusa en privat.

«Em va dir que estava molt enfadat amb ella perquè no el va convidar al casament amb Omar i que canvia de parella com de calçotets». Una confessió a què no s'ha quedat callada la col·laboradora. «Hi ha una conversa amb Luis que existeix, estava molest, però al final vam apropar postures», ha dit Anabel.

Luis Rollán a un photocall
El periodista Luis Rollán ha mentit descaradament sobre la seva vida privada | GTRES

Jorge Javier Vázquez també podria haver estat un altre dels maltractats verbalment pel col·laborador. Segons el convidat, Luis «no aniria a aquesta obra de quarta» sobre l'obra del presentador. I hauria deixat caure que ell no treballa més a Telecinco per culpa del català.

«Suposadament tu envies aquí i gràcies a ell no té feina aquí. No li tinc por, estic cansat de tenir advertències que si em sento en un plató em faran fora», afirma. Luis Rollán també hauria parlat malament de Belén Esteban, però no ho ha pogut revelar en directe, en tractar-se d'un tema molt espinós.

Luis Rollán desafia el seu fals amant asseient-se al polígraf

A més, el presentador de programa ha preguntat a Matías Ferreira si Luis Rollán ha tingut alguna cosa a veure en la ruptura de Cristina Porta i Luca Onestini. «Crec que està enamorat de Luca i amb Cristina es va ficar, m'ha explicat coses de Luca que no explicaré i creu que és bisexual, ell m'ho va dir. Té moltes ganes que ho sigui», ha dit.

Luis Rollán
Luis Rollán ha quedat malparat pel seu fals amant | Europa Press

De moment, Luis Rollán no s'hi ha pronunciat després de les greus acusacions de Matías Ferreira. Només vam poder comprovar una petita reacció del col·laborador de Viva la vida quan va enviar un missatge de Whatsapp al director del programa, David Valldeperas.

En aquest text, Luis Rollán desafiava Ferreira a seure al polígraf de forma gratuïta per desmentir totes les acusacions que va revelar l'uruguaià en directe. Veurem si finalment Rollán ho aclareix tot i se sotmet als cables de Conchita, la poligrafista més famosa d'Espanya.