ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Revelen els acompanyants misteriosos d'Ylenia i Yurena a 'GH Dúo'

Es tracta de Fede, l'ex d'Ylenia, i de Juan Miguel, amb qui Yurena va tenir una relació fa anys
El programa comenzará a emitirse el próximo martes 8 de enero
'GH Dúo' començarà a emetre's el 8 de gener | Telecinco

Queden pocs dies perquè la nova aposta de Telecinco, el 'reality show' 'GH Dúo', doni el tret de sortida el 8 de gener. Presentat per Jorge Javier Vázquez i Jordi González, el programa vol mantenir el format de 'GH VIP' que tant èxit ha tingut a la cadena, però amb un canvi, ja que es requereix la participació dels concursants amb les seves parelles o exparelles.

 

Dues de les concursants confirmades de qui encara no es coneixien els acompanyants són Ylenia Padilla, coneguda després d'haver participat a 'Gandía Shore', de MTV Espanya; i Yurena, cantant i artista. Ara, segons ha avançat 'La Coctelera', a la fi la incògnita ha pogut ser desvelada.

 

L'exparella «esnob» per a Ylenia

Aquest dissabte el misteri s'ha resolt: el misteriós acompanyant d'Ylenia serà Fede Rebecchi. Aquests dies s'ha especulat sobre la possibilitat que fos o bé l'italià o bé Labrador, a qui va conèixer durant 'Gandía Shore'. De fet, ni tan sols ella sabia qui l'acompanyaria. A 'Sálvame' va assegurar que hi havia «màxima incògnita». Però va afegir, sent realista, que «només hi ha dues possibilitats. Temo els dos per igual, un és un fatxenda i l'altre va d'esnob, però són el mateix». Finalment, doncs, serà Fede «l'esnob» qui acompanyarà Ylenia en aquesta nova aventura.

Ylenia y Fede pasearon su amor por los platós de televisión
Fede Rebecchi serà l'acompanyant d'Ylenia a 'GH Dúo' | Lecturas

 

Més notícies relacionades: «Sofía Suescun i Alejandro Albalá, quarta parella confirmada de 'GH DÚO'»

Un missatge per als seus seguidors

Per anar escalfant motors de cara al dia 8, Ylenia va enviar un missatge als seus seguidors a través del seu perfil de Twitter i, de passada, també als que es convertiran, a partir de dimarts, en els seus acompanyants d'habitatge. Així doncs, Padilla va assegurar que fallarà molt durant el concurs, ja que «és humana». Referint-se als seus futurs companys, va afegir: «Hi ha persones mesquines i conviure veient-los la cara... no serà fàcil». Malgrat això, va prometre «VERITAT» a tots els seus fans, «cosa que poca gent practica».

 

Yurena i Juan Miguel, una relació breu però intensa

Pel que fa a Yurena, serà Juan Miguel, l'exmarit de Karina, qui participarà amb ella al programa. Els dos van tenir una breu relació fa anys, durant la seva participació en el 'reality show' 'Hotel Glam' el 2003. Quan el 'reality' es va acabar, ells també van posar fi a la seva relació, encara que no de la millor manera possible.

Yurena y Juan Miguel tuvieron un romance en 2003, cuando participaron en el programa 'Hotel Glam'
Yurena i Juan Miguel entraran junts al concurs després d'haver mantingut una relació breu el 2003 durant 'Hotel Glam' | Telecinco

 

Ara entraran al concurs junts, i caldrà esperar per veure si han arreglat les seves diferències o continuen com el rosari de l'aurora. Tots dos tenen experiència prèvia en 'realities', ja que a part d'haver participat a 'Hotel Glam', també van concursar a 'Supervivientes', Yurena el 2016 i Juan Miguel, el 2017.Comentaris

envia el comentari