Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

El detall a la foto de Rocío Flores que ha preocupat els seus seguidors

Rocío Flores apareixia amb l'ull morat

Rocío Flores no travessa el seu millor moment, ja que segueix enmig de la guerra mediàtica que afecta la seva família. Qui la coneixen asseguren que la filla d'Antonio David «ho està passant fatal i l'última intervenció de la seva mare li ha deixat molt tocada, ho està gestionant tot com pot».

I és que Rociíto deixava molt clar a la seva primogènita que ja sucumbeix als seus intents de desestabilitzar-la i que «la mare ja no calla».

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores explica com se sent darrere dels últims escàndols del seu pare | GTRES

«Rocío és una nena, segueixo insistint en allò de nena per diferenciar-la de la seva mare, que ara mateixa està sumida en un dolor i una tristesa que no sé si ara mateix sap gestionar», comentaven des d''El Programa de Ana Rosa'.

«Necessita ajuda de la gent que l'estima i també de professionals», afegien a una situació que acabava passant-li factura en tot just uns dies.

«Aquesta nena conviu amb el dolor des de fa molts anys, no dic que no convisqui també la mare, però aquesta nena està acostumada des de fa molt de temps i no és bo», prosseguien.

De fet, fa poc els seus seguidors observaven una cosa força preocupant en unes 'stories' que Ro Flores pujava a les seves xarxes socials. En concret, un ull morat que ha generat un gran enrenou. «Té l'ull morat?», es preguntaven.

«Em recorda quan 'el Penes' va dir que Fidel pegava Rociíto», deia un altre usuari. Tot i això, molts altres optaven per treure importància a l'assumpte: «Potser s'ha fet alguna cosa als ulls. No para de fer-se retocs».

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Flores segueix negada a escoltar el testimoni de Rociíto | Catalunya Diari

«Això són ulleres», acabaven concloent. «Les mateixes que tenia la seva mare. Ho sé, perquè també les tinc. Però és clar, feia més dir que Fidel la maltractava».

«No sé, aquesta lectura no la veig. Per mi, una altra posada en escena, ulleres. Cara que ho estic passant fatal», incidien.

«Que això és un paper, que és per fer pena, que a ella li encanten els filtres i el maquillatge i ara toca fer cara de patidora», criticava un altre.

D'altra banda, aquesta no és la primera vegada que acusen la neta de 'la Més Gran' de mentir. De fet, fa poc sortien a la llum certes converses que podria haver mantingut amb Agustín Etienne, el seu representant, en què li dictava literalment el que havia de dir durant una de les seves darreres intervencions televisives.

Un episodi que recorda l'ull morat de Rociíto

De la mateixa manera, cal recordar que Rociíto passava per un episodi força controvertit fa uns anys. I és que la mare de Ro Flores apareixia amb un ull morat a la televisió enmig de les acusacions de maltractament que pesaven sobre la seva parella, Fidel Albiac .

Una història que es remuntaria a una denúncia que va posar la mainadera dels seus fills contra Fidel. Just per això, tots quedaven impactats en veure-la aparèixer amb aquest aspecte.

Imatge de Rocío Carrasco amb un ull morat fa anys durant una aparició televisiva
Rociíto amb un ull morat fa anys durant una aparició televisiva | CatalunyaDiari

I així ho relatava a la seva docu-sèrie. «Aquell dia vaig a treballar a 'Día a día' i la gent em mirava estrany perquè no donaven crèdit», començava explicant.

«En un moment donat, Carmen em crida al despatx i em diu 'hi ha això'», en referència a les acusacions de maltractaments.

«Però en aquell moment era una impotència... el primer que faig és trucar a Fidel i li dic el que ha passat. Em vaig asseure amb Teresa i vaig dir el que creia convenient i d'aquí en surt el famós 'ull morat'».

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rociíto no va voler posar èmfasi en el seu ull morat | Telecinco

Molt dolguda, Rociíto va voler tancar el tema una vegada: «No senyors no tenia l'ull morat, tenia l'ull ple d'ullera i de negre».

No obstant això, en aquell moment es generava un gran enrenou. «Comença a comentar-se allò de 'mira té un ull negre'. Un cop més, Antonio David utilitza una altra persona per dir el que ell vol dir. El mateix que ha fet amb Raquel Mosquera, Coto Matamoros, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, etc.».