Melyssa i Tom durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'

El detall que hem obviat de 'La Isla' i triomfa a les xarxes

El que no es va veure durant la foguera de confrontació entre Melyssa i Tom (i que segurament mai t'havies plantejat)

La segona edició de 'La Isla de las Tentaciones' està arribant al final, i algunes relacions dels participants també han posat punt final. Cadascuna de les parelles ha aconseguit conquistar al públic, arribant a aconseguir el 25,2% de quota de pantalla. No està gens malament, no?

El drama de Melyssa i Tom

En aquesta edició hem pogut observar algunes escenes que ens han indignat, i un dels personatges que menys ha agradat ha estat Tom Brusse. Després de ser-li infidel a la seva parella, Melyssa, la jove no va poder més i va decidir demanar una foguera de confrontació. La parella han estat els protagonistes indiscutibles de la segona edició, i estem segurs que seran tema de conversa durant molt temps.

Doncs bé, en l'últim programa va arribar el moment que tots esperàvem amb ànsies. Fa setmanes que veiem com Melyssa estava molt afectada, amb ansietat i decaiguda, de manera que mai ens haguéssim esperat el que va passar. Melyssa va decidir plantar-li cara a Tom, i va aconseguir una foguera de confrontació molt tensa i increïble, i el comportament de la concursant va despertar admiració en xarxes. «Des d'aquí proposo que fem patrimoni de la humanitat al repàs que li ha donat Melyssa Pinto a Tom Brusse i que formi part de l'orgullosa història d'aquest país. El dia d'avui ha de ser festiu nacional com a mínim» és un dels comentaris amb més 'likes' i 'retuits' de la nit.

El que hi ha darrere les càmeres

Doncs bé, hi ha alguna cosa que no sabíeu i que ha destapat un usuari de Twitter. La televisió té la capacitat de fer sentir a l'espectador que es troba dins el programa, i ni tan sols havíem pensat en què, en el moment de la foguera, Melyssa i Tom no estaven sols al costat de Sandra Barneda, sinó que hi havia molta més gent. «Melyssa ha posat fi a Tom Brusse, ets un desgraciat, davant d'unes 20 persones en ple directe i sense tallar-se ni un pèl. Quina reina», es pot llegir en un 'tuit', juntament amb una fotografia on veiem més d'una quinzena de persones que formen part de l'equip tècnic del programa. Aquest 'tuit' acumula més de 16 mil 'likes' i més de 3 mil 'retuits', a més de desenes de comentaris de tota mena.

«Hi ha hagut un moment que s'han sentit aplaudiments, jo m'he imaginat que era d'algú de l'equip», «Estic jo allà, i impossible que no se m'escapi un 'REINA'...» o «J * der vist així amb tota aquesta gent davant em sembla molt més fred i teatrelitzat tot... » són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació.