YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tothom ho ha vist: el detall a la cara de Sandra Barneda anunciant 'Supervivientes'

La presentadora ha hagut d'anunciar la tornada d'un programa que li va donar l'esquena

Sandra Barneda somrient en un acte promocional
Tothom ho ha vist: el detall a la cara de Sandra Barneda anunciant 'Supervivientes' | GTRES


Els espectadors més fidels de Telecinco sabien bé que estàvem a les portes perquè s'anunciés la tornada de 'Supervivientes'. La nova edició del concurs de supervivència està previst que s'estreni a principis d'abril amb un elenc de concursants únics, i amb un pressupost ampliat amb l'única intenció d'assegurar-se els famosos més impactants per atraure el màxim d'espectadors possibles.

Sabent que falta menys d'un mes per a l'estrena del programa, era d'esperar que el primer vídeo de presentació del format arribés a les nostres pantalles més aviat que tard, però el que ningú esperava és que aquesta estrena es produiria aquesta mateixa nit. Tot ha succeït a la meitat del debat de 'La Isla de las Tentaciones', quan Sandra Barneda ha interromput als seus col·laboradors per donar pas a un vídeo inèdit i que venia a anunciar la notícia més esperada dels espectadors de la cadena.

La catalana ha hagut de donar pas al vídeo promocional que ha creat la cadena per anunciar el tret de sortida del 'reality'. Abans que s'emetés el vídeo, Barneda ha hagut de fer una petita entradeta, anunciant amb un entusiasme una mica limitat l'arribada del programa. Aquesta presentació l'ha fet intentant mantenir un somriure forçat i deixant entreveure que potser no li venia de gust res fer de telonera d'aquesta estrena.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per entendre aquesta situació tan compromesa, hem de recordar que l'any 2018 Sandra Barneda va deixar de presentar els debats de 'Supervivientes' cedir-li el lloc a altres presentadors com a Carlos Sobera i Jordi González, que li van prendre el relleu, deixant-li només lloc en els debats de 'Gran Hermano' i que finalment també va acabar perdent, aixecant un gran enrenou entre els espectadors.

Quan la catalana va deixar de presentar els debats dels 'realities', els espectadors van atribuir la seva sortida a una baralla amb l'equip de treball de Telecinco, apareixent rumors que apuntaven que era molt difícil treballar amb ella. No obstant això, la productora responsable dels programes es va afanyar a treure un comunicat traient la cara per la catalana, i deixant clar que havien deixat de treballar amb ella perquè la cadena tenia altres plans per al seu futur, però que en cap cas havia passat res que compliqués el tracte laboral amb ella.
 

A l'estil vigilants de la platja

Telecinco ha decidit anunciar la tornada del programa de supervivència amb els presentadors vestits amb l'uniforme oficial dels vigilants de la platja. Mentre que Jordi González i Carlos Sobera han aparegut amb l'uniforme més formal, Lara Álvarez i Jorge Javier Vázquez han arriscat amb estilismes d'infart i que sense cap dubte, generaran comentaris durant molts dies.

Amb l'emissió d'aquesta 'promo', es confirmen les dades que s'han anat donant a conèixer a mesura que han anat passant els dies. Jorge Javier Vázquez serà el presentador de les gales principals, acompanyat de Lara Álvarez que s'encarregarà de conduir les connexions des d'Hondures. D'aquesta manera, Telecinco torna a apostar per una parella que funciona a la perfecció i que ha donat grans audiències a la cadena.

En aquesta nova edició hi ha dos noms més. En aquest cas, Carlos Sobera que repeteix en la presentació de les gales dels dimarts, sobretot centrada a debatre l'actualitat del programa i amb un to molt despreocupat. I, d'altra banda, es confirma la volta d'un presentador mític de la cadena i que s'havia pres un descans per recuperar forces.

Estem parlant de Jordi González i que torna per fer-se càrrec dels debats dels diumenges, i així el català callarà totes aquestes veus que ja el feien fora de la cadena, encara que aquesta mateixa assegurés que el presentador seguia en plantilla, a l'espera de tenir nous projectes.


Comentaris

envia el comentari