Alfonso Arús sobre el seu nou programa a La Sexta: «Farem el primer 'humorning show' de la televisió»

El presentador català ja ha començat a treballar en aquest nou projecte

Imatge d'arxiu d'Alfonso Arús.
Imatge d'arxiu d'Alfonso Arús. | la sexta

El presentador català Alfons Arús ja ha començat a treballar en el seu nou programa que s’emetrà  a La Sexta, després que la setmana passada anunciés que deixava 8tv, on hi ha estat durant més de 16 anys.

Ara, i gràcies a noves informacions publicades per ‘El Periódico’, es van coneixent més detalls sobre com serà aquest nou programa d’Arús. Així doncs, i segons el citat mitjà, serà un magazín matinal que s’emetrà en directe de dilluns a divendres de 7.30 a 11.00 hores, anomenat ‘Arusitys’, l’evolució de l’Arucitys’ que presentava a 8tv.

Un format semblant al mític 'Arús con leche'

A més, Arús continuarà amb el seu estil tan característic, ja que, malgrat que es basarà en l’actualitat, no hi faltarà l’humor i l’entreteniment amb el qual ha acostumat els seus seguidors durant tots aquests anys.  

«Farem el primer humorning show de la televisió. Continuarem amb el camí d’entreteniment que hem fet durant tots aquests anys, amb nous elements i estan especialment  atents a tot el que estigui passant en directe i sigui notícia», ha relatat el mateix Alfonso Arús.

Un pioner del format

«Estarem enganxadíssims a l'actualitat. L'objectiu és que la gent s'aixequi amb bon humor i a més arribi a la feina sabent tot el que ha passat», assegura la subdirectora i productora executiva, Angie Cárdenas.

De fet, i tal com recorda el citat mitjà, no és estrany que Atresmedia col·loqui el presentador català en aquesta franja horària, ja que va ser justament ell el pioner dels ‘morning shows’ amb el programa ‘Arús con leche’ a la ràdio Cadena Rato, el qual li va fer guanyar un Premi Ondas l'any 1989. Així doncs,, i 32 anys després, Arús recicla l’esperit d’aquell format per adaptar-lo a la petita pantalla per primera vegada.


Comentaris

envia el comentari