MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Detenen un comensal de ‘First Dates’ per assetjament

Un participant del programa de Cuatro va crear perfils falsos d’una excompanya de feina en diverses pàgines web de contactes
'First Dates' ha sigut notícia per la detenció d'un excomensal | Cuatro

 

Un dels comensals de ‘First Dates’, el famós programa de Cuatro on la gent acudeix per trobar parella, ha sigut detingut per la Guàrdia Civil a Oliva, una localitat de València, sota un presumpte delicte d’assetjament i fustigació a una excompanya de feina.

 

Sota l’operació policial, anomenada ‘First seks’, s’ha detingut un home de 31 anys i de nacionalitat russa que va participar en el famós programa ara fa uns mesos. Segons va informar ‘La Coctelera’, al comensal de ‘First Dates’ se l’acusa de la creació d’un perfil falç d’una companya de feina en una pàgina web de contactes. 

 

El presumpte culpable i la seva dona van ser detinguts a València | Las Provincias

 

L’excompanya de feina del detingut va denunciar a la Guardia Civil que estava rebent WhatApps on li feien propostes sexuals i li enviaven imatges en les quals apareixien membres virils en erecció. Pel que sembla, el valencià havia creat un perfil falç de l’excompanya en diferents pàgines de contactes, on apareixia el seu nom i el seu número de telèfon reals; el presumpte culpable es feia passar per ella, responent a tota classe de missatges a través de la web perquè després ella rebés els missatges dels seus ‘pretendents’ al mòbil.

 

Després d’analitzar detingudament l’anunci on apareixia informació de la víctima, i d’una profunda investigació tecnològica per part d’agents especialitzats, la Guardia Civil va descobrir l’autor dels anuncis i va procedir a detenir-lo, a ell i a la seva dona.

 

 

La dona del presumpte culpable, en llibertat

Tal com informava el mitjà valencià ‘Las Provincias’, la dona del presumpte culpable també fou detinguda: estava implicada en el cas de forma indirecta, tot i que finalment va ser posada el llibertat i sense càrrecs.

 

L’entramat es va solucionar quan, finalment, es va descobrir que l’home sentia atracció per les dones més grans que ell i, sempre que podia, intentava quedar amb alguna. Aprofitant que la seva dona li havia donat un telèfon que ella no utilitzava, va observar que d’entre els contactes de la seva antiga feina hi havia diverses fotos de perfil de WhatsApp de la víctima que li cridaven l’atenció, i va començar a crear perfils falsos. Ara, el valencià haurà de fer front a un delicte d’assetjament, conegut com a ‘stalking’.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris