URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Un conegut concursant de Telecinco, detingut per agressió

El germà de Christopher Mateo, guanyador de ‘Supervivientes 2015’, detingut per agressió

Plató de Supervivientes
'Supervivientes', esquitxat per la detenció de Rafa Mateo | Telecinco

Potser a molts no els sona de res el nom de Rafa Mateo, però sí el del seu germà, Christopher Mateo, guanyador de 'Supervivientes 2015'. El jove va ser concursant del 'reality' després de l'impacte mediàtic que va generar el seu germà Rafa que, tot i que ara està fora del radar televisiu, va ser famós durant un temps gràcies a la participació a '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'.

Fa uns dies va transcendir la notícia que està sacsejant ara mateix el programa de supervivència de Telecinco. Rafa Mateo ha estat protagonista d'un succés del qual Mediaset no vol tenir res a veure. Segons va informar Diego Arrabal a 'Viva la vida', el germà de Christopher Mateo va viure una nit bastant moguda.

«Anit, en una coneguda discoteca de Marbella, a les 5.30 de la matinada, segons els testimonis presencials, va agredir a una noia, va agredir també a un noi, va fugir quan va venir la policia, però a 500 metres l'aturen, el detenen i se l'emporten a comissaria», va explicar el periodista. Tot seguit va intervenir un testimoni per telèfon, un treballador de la discoteca que va corroborar la versió del periodista.

La família Mateo va triomfar a Telecinco

Aquest succés esquitxa de manera indirecta a Telecinco i als seus 'realities', ja que durant un temps va ser un personatge molt defensat per la cadena, arribant a fer un seguiment especial de la seva luxosa vida. Tal va ser el ressò mediàtic d'aquest noi que Telecinco va decidir enviar al seu germà a 'Supervivientes', concurs que va guanyar contra tot pronòstic.

Rafa es troba ara en llibertat, com ha demostrat en diverses publicacions a Instagram. Precisament en aquesta xarxa social és on presumeix de luxes, amb cotxes d'alta gamma i altres excessos a l'abast de molt pocs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari