Jorge Javier Vázquez en pla mig somrient amb vestit negre i camisa blanca

Les 10 dades més sorprenents sobre Jorge Javier Vázquez

El presentador estrella de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, té diverses dades personals i biogràfiques que poca gent coneix

Jorge Javier Vázquez és l'estrella que més brilla a Telecinco. El presentador de 'Sálvame', 'Supervivientes' o 'GHVIP' és també aficionat al teatre. Català, nascut el 1970 i autor i director d'obres de teatre, la vida de Jorge Javier és bastant pública.

Ell mateix ha parlat moltes vegades i sense tabús de coses de la seva vida privada i família. Tot i això, hi ha dades de la seva vida que poques persones coneixen i que permeten entendre millor la seva personalitat i manera de ser.

Aquí expliquem 10 dades sorprenents de Jorge Javier Vázquez.

1) Llegia d'amagat de la seva mare

De jove, llegia revistes del cor d'amagat de la seva mare. Jorge Javier, que té dues germanes, vivia en un petit pis de Badalona. Allà va començar a interessar-se pel món del cor, però se n'avergonyia, pel que llegia les revistes d'amagat de la seva mare.

Eren altres temps.

2) Va deixar 'Sabor a ti' per un motiu personal

Jorge Javier no ha tingut sempre l'empenta verbal de què presumeix avui dia. Al principi de la seva carrera televisiva patia pànic escènic i passava veritables dificultats cada vegada que havia de sortir en pantalla. De fet, va deixar el programa 'Sabor a ti' per aquest motiu.

3) La seva relació amb María Patiño, més enllà de la tele

Una de les seves grans amigues és María Patiño. És una relació de màxima confiança que va començar ja de joves. De fet, van ser companys de pis i Jorge, fins i tot, va arribar a plantejar-se si estava enamorat d'ella.

4) Productor d'una pel·lícula d'èxit

Les inquietuds culturals i professionals de Jorge Javier van més enllà de la televisió. És productor (va posar els diners) de la pel·lícula 'La llamada', dirigida per Els Javis.

5) Xantatge d'una exparella

Una de les seves exparelles volia filtrar dades de la seva relació i va intentar fer-li xantatge.

6) El seu artista preferit

Tot i que passa hores parlant de les famílies de Rocío Jurado i Isabel Pantoja, cap de les dues és la seva cantant preferida. Jorge Javier és un grandíssim admirador de Paloma San Basilio.

7) Les ulleres que no hauria de portar Jorge Javier

Jorge porta ulleres i no el recordem sense elles. Al principi no les necessitava sinó que les va posar a manera de talismà. Paolo Vasile, cap de Mediaset, li va dir que 'Aquí no hay tomate' va acabar quan es va operar de miopia i es va treure les ulleres.

Des d'aleshores sempre les ha portat, tot i que sense graduar.

8) Els seus problemes amb l'alcohol

Jorge Javier és pràcticament abstemi. No sempre ho ha estat, però ell mateix ha reconegut que ha tingut problemes amb el consum social d'alcohol, arribant a perdre el control. Moltes nits de festa han acabat malament per ell a causa de passar-se de copes.

Ho ha solucionat i ja no beu (gairebé) res que porti alcohol.

9) L'escola que Jorge Javier dirigeix

Jorge Javier té una escola anomenada Laboratorio de la Voz en la qual ensenya locució, imatge i presentació als seus estudiants. Educar la veu i millorar la tècnica per cantar són alguns dels seus objectius.

10) El paper de Jorge Javier a la mort del seu pare

El seu pare va morir el 1997 a conseqüència d'un tumor cerebral. I el presentador no va estar al seu costat en els moments més difícils. «Reconec que vaig estar molt poques vegades a Badalona perquè per mi era trobar-me amb la mort».

Es penedeix molt de no haver estat a l'altura en un moment familiar tan difícil. Afirma que si fos ara, hagués aparcat una mica la seva carrera professional per estar al costat de la seva família quan ho necessitava.