José Luis Losa a la televisió

Les devastadores imatges de la capella ardent de José Luis Losa

Moltes persones han volgut donar el seu darrer adeu a José Luis Losa

José Luis Losa, de 47 anys, ha perdut la vida aquest cap de setmana passat. La seva mort ha causat impacte per la inesperada d'aquesta, que ha tingut lloc tres mesos després de la seva dona, Inma Simarro. La sorpresa i el dolor per aquesta tràgica mort ha quedat reflectit a les cares dels que han acudit a la seva capella ardent.

Moltes són les persones que han volgut acomiadar-se i donar suport a la família, que està vivint una tragèdia. En concret, han volgut transmetre el màxim afecte als seus fills: Inma i José Luis, de 25 i 21 anys, respectivament.

La família de José Luis Losa rep nombroses mostres d'afecte

El guanyador de Supervivientes del 2017 era un home molt estimat. Per això en conèixer-se la mort per un infart de la seva dona va rebre multitud de mostres d'afecte. I aquestes mateixes les han rebut ara els seus éssers estimats en conèixer-se la mort d'ell.

Losa no ha superat la pèrdua d'Inma i això l'ha portat a tenir un final tan trist, que ha causat impacte al nostre país. Els seus éssers estimats, per aquest motiu, han rebut nombrosos missatges d'afecte a les xarxes socials tant de ciutadans corrents com de famosos. Però també les han obtingut tant a la capella ardent com al funeral de Losa.

Amics i veïns de José Luis no han dubtat a desplaçar-se fins a l'esmentada capella per donar els condols als seus familiars. En efecte, se'ls han donat a la mare d'ell i als seus dos fills que, en tot moment, han estat abrigats per persones del seu entorn. Fills que no han pogut evitar demostrar el dolor que senten en aquest moment.

Un dolor que la primogènita va exposar després del que va passar al programa Viva la vida. Allí va exposar: «No ens esperàvem la mort de la meva mare, perquè era molt jove. Però això del meu pare ja ens ha deixat trencats».

Així mateix, va deixar clar que el seu pare no va poder suportar la marxa de la seva dona. «Em va dir: "La mare s'ha mort, però a mi se me n'ha anat la meva vida". I és que estaven junts des que tenien 14 anys».

José Luis Losa i la seva dona Inma durant la final del programa Supervivientes
José Luis Losa no ha pogut superar la mort de la seva dona, Inma Simarro | GTRES

Tot i el patiment que senten, la filla gran de la parella va intentar treure una lectura positiva de la situació. Per això, va dir: «Almenys mira, ja estan junts una altra vegada. Ja s'estan retrobant, siguin on siguin».

Si la capella ardent ha estat un reflex de què volia Losa, també ho ha estat el seu funeral. I és que són moltes les persones que s'han traslladat fins a l'església de Munera per acomiadar-se d'ell. Una cerimònia on la seva filla i altres éssers estimats no han pogut evitar les llàgrimes més d'una vegada.

Filla de José Luis Losa fent una entrevista
La filla de José Luis Losa ha mostrat públicament el seu mal després de la mort del seu pare | Mediaset

 

José Luis Losa també és acomiadat a les xarxes

El que fos també finalista de Masterchef ha generat una infinitat de comentaris en xarxes de cares conegudes del nostre país. I entre aquests hi ha molts dels seus companys del reality de supervivència. Així, per exemple, Alba Carrillo ha escrit: «La vida és ingrata, toques l'èxit amb les mans i l'infern amb el cor».

«Les persones d'aparença més fortes són moltes vegades vulnerables de cor. Tant de bo ens ensenyaran des de petits, juntament amb matemàtiques i literatura, a gestionar les emocions i guarir les ferides de l'ànima. I ens donessin nocions per detectar les alarmes que emet qui pateix i poder ajudar-lo».

A això ha afegit: «Tant de bo la vida no faci mal, de vegades. Tant de bo classes per a cors trencats i desesperança. Descansa en pau, José Luis».

Iván González, per la seva banda, ha pujat un vídeo d'un moment que van compartir junts al reality i amb aquest ha escrit a Twitter: «Vull recordar-te sempre així. No tingueu dubtes que tornarem a banyar-nos junts, bon viatge José».