Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament

El dia que Anabel Pantoja va dir prou i va estar a punt d'anul·lar la boda

Anabel Pantoja va estar a punt de trencar amb tot perquè la seva relació amb Omar no estava bé

La història d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez semblava un conte de fades, però sembla que no és or tot el que rellueix. I és que des d'un primer moment, la parella va haver de superar moltíssims obstacles.

Per començar, la distància, sense comptar amb allò que els ha costat passar per l'altar. La pandèmia, absències molt sonades i doloroses com la del seu cosí Kiko Rivera o la tieta Isabel Pantoja o l'erupció del volcà de La Palma.

Tot i que, sens dubte, el cop més dur va ser la mort de la seva àvia, Doña Ana, just dos dies abans de l'enllaç. Cosa que desembocava en un autèntic drama familiar.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel s'ha trencat a 'Sálvame' | Telecinco

Tot i això, Anabel i Omar van saber sobreposar-se a tot, sabent el que tenien a sobre. I a principis d'octubre es donaven per fi el 'sí, vull' en un emotiu casament a la platja. La núvia, encara molt afectada per la recent pèrdua d'una de les persones més importants de la seva vida, arribava a l'altar entre llàgrimes.

A més, escoltava de boca dels seus éssers estimats tot el que significa per a ells. En concret, la seva cosina Isa Pantoja li dedicava unes paraules precioses a falta de la resta de membres de la família.

«Sempre has fet moltes coses per nosaltres i has intervingut perquè la família estigui bé. També necessitaves una mica de nosaltres perquè t'ho mereixes. Jo soc aquí per a tu», li deia.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez a la seva boda
Anabel Pantoja i Omar Sánchez eren la viva imatge de la felicitat | GTRES

Unes paraules que la seva cosina agraïa de tot cor i després de les quals es fonien en una emotiva abraçada. En aquell moment, Anabel cridava als quatre vents l'amor que sentia pel seu 'Negro'.

Tot i això, el que molts no sabíem és que ella ja s'havia replantejat seriosament celebrar aquesta cerimònia. Encara que, finalment decidia seguir endavant després de tenir-ho tot organitzat i pensant en els somnis i plans de futur que tenia amb el seu marit.

Anabel Pantoja va estar a punt d'anul·lar el casament

«És una data molt dolenta, però jo volia ser aquí perquè tu t'ho mereixes. Em volia casar a Sevilla fa dos anys i no ho vas discutir», li deia a Omar.

«No m'oblidaré mai de Sevilla ni de Triana, però soc d'aquí perquè aquí em sento en pau. Em sento valorada», explicava sobre la que es convertia a la seva segona casa, les Canàries.

«És difícil el que diré: no sé quant durarà això, que duri per sempre, però m'has fet sentir la dona més valorada, la més maca, la que està més bona i la que més estimes. Això només ho he fet sentit amb tu. Això només he sentit per tu», se sincerava emocionada.

Unes declaracions que ja vaticinaven el trist final que tindria la parella. Ara, després de confirmar-se la ruptura tan sols quatre mesos després de l'enllaç, Anabel ha confessat els seus veritables sentiments.

«Hi ha un moment en què m'adono que no avancem, que és quan ell ha tornat de 'Supervivientes'», explicava la neboda d'Isabel Pantoja sobre el moment que marcava un abans i un després entre tots dos.

Així mateix, des d'un primer moment, Anabel s'oposava que Omar concursés al 'reality' de supervivència. «Potser la que no ha sabut estar a l'altura he estat jo, ho veia tot molt adormit», reconeixia posteriorment.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia del casament| GTRES

«Jo estic molt activa, movent-me d'una banda a l'altra. Vull fer coses junts, enfocar-nos en els nostres projectes, però tot estava molt parat», confessava.

A més a més, decidia sincerar-se sobre el que va passar abans de la cerimònia: «Jo volia una cosa especial, però íntima, amb dos amics».

«Però es van començar a sumar, i per això vam passar de deu persones a un munt. A més, lluny de casa, jo volia casar-me a Sevilla», li confessava a Jorge Javier Vázquez.

«Això sumat als problemes que vam tenir, que no hi havia manera i semblava una missió impossible», recordava també fent referència als sots que van haver d'enfrontar per casar-se.