Jorge Javier, plantat en directe en el seu primer dia com a tronista de ‘MYHYV’

Jesús Vázquez va enfadar-se amb el pretendent: «Gràcies per fer-nos perdre el temps»

Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe
Jorge Javier ha començat el seu tron amb un pretendent que l'ha deixat plantat | EP
Jorge Javier ha començat el seu tron amb un pretendent que l'ha deixat plantat | EP

Des de fa temps, Jorge Javier Vázquez està solter i es troba buscant l'amor. Precisament per aquest motiu, el programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa’ presentat per Jesús Vázquez, li va oferir l'oportunitat de trobar-lo assegut al tron. I el presentador ha acceptat encantat la proposta. Així, aquest divendres es va estrenar com a tal, va conèixer als seus pretendents i va fer història en aquest espai. Sí, perquè es va convertir en el primer tronista homosexual d'aquest programa.

No obstant això, no només per aquesta situació el programa d'ahir va ser únic. També ho va ser perquè en el plató es va viure un dels instants més surrealistes. Tot va succeir quan un dels nois que aspiraven a conquistar a Jorge Javier li va rebutjar cara a cara.

Jorge Javier s'estrena com tronista

Il·lusionat i nerviós al mateix temps va ser com el presentador de 'Sálvame’va arribar a 'MYHYV' per a trobar l'amor. El primer que va manifestar res més arribar va ser: «Em dóna una mica de vergonya ser aquí. Em sento com el senyor gran». Tot seguit va exposar: «Quan he entrat en el plató he dit 'No sé què faig aquí'. Però això està molt bé perquè, com no sé el que passarà, m'encanta».

Unes paraules després de les quals se li va gastar una broma i es va anunciar al seu primer pretendent. En aquest moment va entrar Tom Brusse, exconcursant de 'La isla de las tentaciones’, pel qual Jorge Javier sent una gran atracció. Aquest es va quedar estupefacte, però aviat el francès va reconèixer que la seva labor serà exercir d'assessor de l'amor.

El pretendent planta a Jorge Javier

Va arribar el moment de conèixer realment als nois que lluitaran per conquistar-li. I així es va presentar a Alberto, un jove de 27 anys. Amb aquest pretendent es va viure el moment més surrealista del programa. Sí, perquè aquest, en lloc de presentar-se i de deixar palès què li agrada del seu tronista, va plantar a aquest. Literalment.

En concret, va prendre la paraula i va manifestar: «No et vull fer perdre el temps a tu, Jorge. Ja se't veu que ets increïble i us agraeixo l'oportunitat a tots, però vull lluitar pel que tinc fora. Prefereixo cedir el meu seient a algú». Jorge Javier Vázquez en to irònic no va deixar de repetir «Quina bona persona!» i va semblar prendre's amb un cert humor la situació. No obstant això, tot el plató es va quedar estupefacte.

En aquest punt la col·laboradora Belén Rodríguez va voler saber al pretendent quan havia pres aquesta decisió i ell va respondre així: «Des que va començar tot això, jo vaig pensar que anava a ser diferent».

L'empipament de Jesús Vázquez

Sense cap dubte, la descaradura que el pretendent va donar al nou tronista, va enfadar moltíssim al presentador. Tant és així que aquest, que sempre sol ser una persona cordial i tranquil·la, no va dubtar a ser dur i sincer amb el jove. Així, va optar per dir-li: «Ara, totalment de debò. Si tu venies a dir això i tenir el teu minutet de programa, podies haver-nos dit abans de començar el programa: 'No vaig al tron de Jorge'».

A això va afegir: «T'ho dic molt de debò perquè saps que jo no em cabrejo gairebé mai, però això em sembla una aixecada de camisa i una falta de respecte al programa i a Jorge que arrenquem el tron i que tu vinguis i diguis aquesta ximpleria. Així que et demanaré que surtis del plató i moltes gràcies per fer-nos perdre el temps».

La resta de pretendents de Jorge Javier

El tronista no només es va emportar una decepció amb Alberto, també li va succeir el mateix amb un altre pretendent. I aquest va ser el cas del malagueny Fran, Míster Gai Pride, amb el qual Jorge Javier Vázquez havia estat parlant per xarxes socials.

En concret, el català va descobrir que aquest jove estava casat amb un home, encara que ell va reconèixer que no estan junts sentimentalment parlant. No obstant això, el que menys li va agradar va ser que en el seu compte d'Instagram aquell posés que era pretendent de Jorge Javier. És més, el presentador de 'Sálvame' li va dir en aquest sentit: «No sóc ni una dada ni un currículum».

No obstant això, també va tenir pretendents que sí que li van agradar i amb els quals pot tenir ‘feeling’. Aquest va ser el cas de David, que té 44 anys i treballa com a monitor en un gimnàs barceloní, i de Dani. Dani és un jove de 27 anys de Sevilla que va enlluernar al presentador de 'Sálvame', fonamentalment pel seu sentit de l'humor i el seu gran somriure.

És més, aquest últim noi li va deixar tan estupefacte a Jorge Javier Vázquez que aquest no va poder evitar la mirada còmplice en tot moment. És més, fins i tot va arribar a dir-li: «Té un somriure preciós». Caldrà esperar per a veure si acaba fluint la complicitat entre tots dos. No obstant això, el tronista no ha conegut encara a tots els seus pretendents, entre els quals pot trobar l'amor que està buscant.


Comentaris

envia el comentari