El problema que gairebé enfonsa Sofía Suescun el primer dia del seu nou programa

La 'reina dels realities' de Telecinco no ha pogut preparar-se un esmorzar sense ajuda

La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta
Sofía Suescun ha començat amb mal peu el seu primer dia a 'Sola' | Telecinco

L'abandonament d’Anabel Pantoja del programa 'Sola' ha provocat que una nova inquilina ocupi el seu lloc. Sofia Suescun entrava en el seu nou pis disposada a no deixar a ningú indiferent. I és que la filla de Maite Galdeano no pot sentir-se més a gust sabent que totes les càmeres de la casa estan per a ella i que, a més, és l'única protagonista del nou reality de Telecinco.

La influencer i parella de Kiko Jiménez haurà d'enfrontar-se a tres reptes: un personal, una sèrie de proves proposades pel programa i tretes de les decisions dels espectadors i diferents desafiaments que els diferents programes de la cadena li aniran proposant. Sofia va entrar en la tarda d'ahir, dimarts 22 de setembre i aquest mateix matí ja ha tingut els seus primers problemes de la vida en solitari.

El primer problema de Sofia al nou reality de Telecinco

La guanyadora de realities s'ha despertat aquest matí disposat a donar-ho tot però no ha començat amb bon peu. Per a començar, Sofía ha hagut de rentar-se els cabells amb gel, ja que el xampú li ho va deixar oblidat a casa. Després del seu primer contratemps, la pamplonesa va començar a preparar-se l'esmorzar. Un nou problema s'aveïnava: Sofia Suescun no sabia fer-se el cafè.Amb la cafetera a la mà i sense saber el seu mecanisme, Suescun ha hagut de recórrer a la seva mare, Maite Galdeano, perquè li digués com fer cafè. «Mai he fet cafè en la cafetera, ho fa la meva mare» es justificava. En veure que el mòbil de la seva mare estava apagat, Sofía ha decidit trucar el seu noi, Kiko Jiménez.
 

Sofía Suescun con un pijama de colores habla por teléfono en el reality 'Sola'
Sofía Suescun demanant ajuda per preparar-se un cafè a 'Sola' | Telecinco

«No m'ho agafa ningú!» ha començat a desesperar-se en veure que Kiko trigava a contestar. Per sort per a ella finalment va despenjar el telèfon i ha pogut parlar amb ell qui li ha ensenyat com funciona la cafetera. «Clar, sempre t'ho he fet jo» li ha respost Kiko

Però això no acabava aquí. Sembla que la cuina no és el lloc amb més experiència per a Sofia, ja que també se li van cremar les torrades que tenia pensat prendre per esmorzar. Una vegada fora de la torradora, la pamplonesa es va disposar a preparar-se el cafè com li havia indicat Kiko però tampoc va saber com funcionava la vitroceràmica.

Sofia Suescun no es va rendir i, després de diversos intents, va aconseguir per fi, fer-se un cafè en condicions amb els quals començar el seu primer dia a 'Sola'.


Comentaris

envia el comentari