Diego Arrabal a Viva la Vida

Diego Arrabal apareix begut en directe i demostra que no està bé: el vídeo

El paparazzi ha estat durament criticat a les xarxes socials

Diego Arrabal l'ha 'liat' com mai al seu canal de Youtube. El paparazzi, que des del mes de juliol passat va iniciar el seu gran projecte a la plataforma de vídeos, ha rebut moltes crítiques després de fer un directe completament borratxo.

El vídeo del lamentable episodi ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials. Els usuaris de Twitter s'han fet ressò de les imatges del directe, que han estat rescatades després de ser eliminades del canal de Youtube.

Desconeixem si les imatges en qüestió han estat retirades per incomplir la normativa de la plataforma o van ser esborrades pel mateix paparazzi.

Després d'adonar-se del seu estat d'embriaguesa evident, el més probable és que el col·laborador de 'Viva la vida' hagi optat per eliminar qualsevol rastre d'aquestes imatges vergonyoses. Una missió que hauria posat en marxa quan ja era massa tard, ja que els seus seguidors ja havien difós les imatges.

Com sol passar en aquests casos, la seva lamentable aparició a Youtube s'havia viralitzat en qüestió de minuts.

Diego Arrabal no està bé: grava un vídeo a Youtube borratxo i perdut

A través de les imatges que s'han difós a internet, hem pogut veure un Diego Arrabal completament desfermat, articulant paraules sense sentit i posant ganyotes estranyes.

El fotògraf més polèmic de la premsa del cor ha fet una inoportuna gravació en directe, suposadament, sota els efectes de l'alcohol. Encara que a les xarxes socials hi ha qui s'atreveix a aventurar que van ser altres les substàncies estupefaents que el tertulià hauria consumit.

«Estic veient el directe de Diego Arrabal. Fer un directe borratxo i/o col·locat em sembla una genialitat», deia un usuari alertant sobre el possible consum d'altres drogues.

«Salut pel teu espectacle d'ahir a la nit Diego. Un borratxo i un drogoaddicte, parella perfecta de calbs masclistes», afegia un altre usuari.

Diego Raval a Viva la Vida
Diego Arrabal va deixar molt mala imatge després d'aparèixer borratxo en un directe. | Telecinco

En qualsevol cas, la seva actitud i els seus gestos van ser una clara mostra que el col·laborador no estava a les plenes facultats per fer el vídeo.

La imatge que va oferir davant dels seus seguidors en plena matinada va ser certament lamentable. Tots esperaven veure el fotògraf exercint la seva tasca de recerca i difusió, però es van trobar amb un espectacle vergonyós i molt poc professional.

Crítiques a Diego Arrabal per fer un directe sota els efectes de l'alcohol

Tal com el mateix paparazzi aconsegueix articular en un moment del vídeo, al voltant de les 4 del matí, estava en directe davant d'uns 100 espectadors que van observar el seu enfonsament professional.

Tot i que van ser pocs els que van poder viure l'episodi en directe, van ser molts els usuaris que es van fer ressò de la notícia després de saltar el vídeo a la llum.

Diego Arrabal a Marbella el 10 de gener del 2012
Diego Arrabal no ha demanat perdó després del seu espectacle vergonyós. | Gtres

Molts seguidors van lamentar l'actuació d'Arrabal davant de les càmeres de casa seva i el van criticar durament a través de les xarxes. Primer, per mostrar-se públicament en aquesta tessitura i, segon, per no disculpar-se pels fets.

«Això d'ahir de Diego va ser de vergonya, a part d'un mal exemple. Jo ho seguia per tu, però no penso veure ningú que fa un directe borratxo en lloc d'anar a dormir la mona com una persona normal. Espero que et disculpis per això», assegurava una usuària molt indignada.

Tot i això, lluny d'oferir explicacions, el col·laborador de Telecinco es va justificar després de compartir un tuit publicat per una usuària a Twitter.

«M'encanta veure'l desinhibit. Jo també m'havia pres unes cervesetes. És més, algú, en els seus directes, s'hauria de prendre un vinet a veure si s'alegra", escrivia aquesta seguidora.