El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Diego Arrabal destapa l'últim muntatge de 'Sálvame' i acaba detingut: «És vomitiu»

Diego Arrabal ha descobert que Kiko Hernández està mentint per a fer mal a Antonio David Flores

Diego Arrabal, paparazzi i expert en crònica social, va formar part de l'equip de 'Sálvame', i ara no ha dubtat a destapar l'última mentida del programa.

Kiko Hernández va assegurar que tenia en poder seu el testimoni definitiu: un familiar directe d'Olga Moreno i Antonio David Flores que es volia posicionar a favor de Rocío Carrasco.

Arrabal va estudiar de prop la informació de Kiko i es va adonar que no era creïble. Diego fa més de dues dècades que es dedica al món del cor i sap perfectament com funciona el negoci. Sabia que era gairebé impossible que Antonio David tingués un talp i que aquesta persona volgués donar la cara.

El col·laborador es va comprometre amb els espectadors de 'Sálvame' a revelar la identitat del suposat traïdor. Va garantir que es desplaçaria a Màlaga, ciutat on resideix aquesta persona, per a fer-li l'entrevista definitiva i desmuntar Antonio David.

Per la seva banda, Diego Arrabal no està d'acord amb la manera com a Telecinco s'està tractant el cas de Rocío Carrasco. Ell té molta informació sobre el tema i sap de primera mà que s'estan explicant coses que no es corresponen amb la realitat. Per aquest motiu, es va presentar a l'hotel on Kiko Hernández suposadament havia quedat amb el talp de la família Flores.

El paparazzi va descobrir una cosa estremidora: tot era mentida. Segons explica, l'equip de 'Sálvame' va posar una manta damunt d'una persona i va assegurar que sota s'hi amagava el protagonista de l'escàndol. Va ser testimoni de la situació i assegura que l'única cosa que estava fent el programa era crear espectacle.

Diego Arrabal, al límit: «La justícia tindrà l'última paraula»

Kiko Hernández va connectar en directe amb el plató de 'Sálvame'. Va dir als seus companys que no els podia presentar el familiar d'Antonio David perquè estava molt nerviós. Únicament va avançar que era una dona, i va insistir que era molt propera a Olga Moreno.

Captura de Sálvame del moment de Kiko Hernández amb una testimoni en el cas Antonio David
Kiko Hernández protagonitza un gran escàndol a Telecinco | Mediaset

Carlota Corredera, que en aquell moment estava presentant el programa, va donar veracitat a les dades que estava explicant el col·laborador. «Ha tingut un atac de nervis perquè té por que la família d'Antonio David Flores li enviï algú», va comentar la gallega. Poc després van oferir a la suposada traïdora traslladar-se a Madrid en un cotxe de Telecinco.

Diego va anar darrera aquest vehicle i va descobrir que tot era una mentida organitzada per Hernández. La persecució va cridar l'atenció de les autoritats i va haver de passar per comissaria. El cotxe on anaven Kiko i la presumpta familiar també va ser a la caserna, però molt menys temps que el d'Arrabal.

Mitjançant el seu canal de YouTube, el paparazzi va destapar l'engany de 'Sálvame'. «No hi ha cap familiar, us ho puc assegurar. En aquest tipus de programes es pot jugar molt, però crec que ja s'estan passant, i és la justícia la que mana i la que tindrà l'última paraula».

Diego Arrabal lamenta el que ha passat: «He estat a comissaria»

Diego ha aprofitat el poder que té a les xarxes socials per a comunicar als seus seguidors tot el que va passar a Màlaga. Suposadament Kiko Hernández s'havia citat amb un familiar d'Olga Moreno que destrossaria Antonio David. Arrabal ha descobert que era mentida i ha pagat un preu molt car: «He estat força temps a comissaria».

El paparazzi té molts fans, els quals no han trigat a mostrar-li suport. Un pensa que el que està fent Sálvame «és vomitiu», i li ha donat les gràcies per ser valent i explicar la veritat.

Els detractors de 'Sálvame' han aprofitat aquest possible muntatge per a carregar durament contra el programa. Pensen que són uns «estafadors de la informació» i han convertit Arrabal en un líder del periodisme del cor.