Carmen Borrego amb ulleres de sol i fumant-se un cigarret

Diego Arrabal torna a 'Viva la vida' i enfonsa Carmen Borrego: «A l'escorxador»

Diego Raval explica els motius pels quals Carmen Borrego ha tornat a 'Sálvame'

Carmen Borrego ha pres una decisió que canviarà per sempre el seu futur professional: abandonar 'Viva la vida' i tornar a 'Sálvame'. Alguns dels seus companys no entenen aquesta estratègia, especialment Diego Raval, que ha estat molt dur amb ella.

Diego Raval considera que la germana de Terelu Campos ha deixat els caps de setmana de Telecinco únicament per motius econòmics. La col·laboradora ha intentat compaginar els dos programes, però els directors d'Emma García no ho han permès.

Carmen Borrego assegura que tot el que ha sortit publicat sobre el fet que hagi fitxat per 'Sálvame' és mentida, ja que va acceptar l'oferta dijous passat. La negociació ha estat molt ràpida, ja que tot fa pensar que el contracte és bastant sucós.

Diego mai s'ha portat bé amb ella, així que ha aprofitat aquesta circumstància per desmuntar la seva carrera mediàtica. Està convençut que la filla de María Teresa Campos s'equivoca, perquè tornarà a un lloc on «l'han humiliat».

Carmen ha volgut deixar clar que sempre recordarà 'Viva la vida' amb molt afecte, però considera que el millor per a ella és deixar l'espai. A 'Sálvame' tindrà més popularitat, encara que hagi de pagar un preu molt car.

Diego Raval ha estat molt contundent al comentar l'últim escàndol de la família Campos: «Va directa a l'escorxador». El periodista té una relació estupenda amb Terelu fora de càmeres, però mai ha tingut problemes per a criticar la germana d'aquesta.

«S'equivoca, i a més dona explicació a unes declaracions que va fer sobre mi. Va dir que jo li donava molt males tardes, però després Kiko Hernández es va ficar amb ella a 'La última cena', cosa que em va fer sentir malament».

Diego Raval revela l'estratègia secreta de Carmen

Carmen Borrego ha tingut una relació molt tensa amb els col·laboradors de 'Sálvame', sobretot amb alguns com María Patiño. Els seus companys de 'Viva la vida' no entenen per què hi torna, així que Raval ha llançat una mica de llum sobre l'assumpte.

El paparazzi pensa que el contracte de Borrego va començar quan va concursar a 'La última cena'. La tieta d'Alejandra Rubio sabia que era el primer pas per a tornar a treballar al programa de Jorge Javier.

Carmen va aguantar les suposades humiliacions de Kiko Hernández perquè sabia que tard o d'hora havia de coincidir de nou amb ell. El col·laborador és una de les cares més poderoses de Telecinco, així que el més intel·ligent és mantenir la cordialitat amb ell.

L'agredolç comiat de Borrego

Emma García també s'ha mostrat força sorpresa per la decisió que ha pres la seva tertuliana. Assegura que trobarà a faltar treballar amb ella, ja que havien aconseguit connectar fora de càmeres.

La presentadora va preparar un programa molt bonic perquè Carmen tingués bon record de 'Viva la vida'. No obstant això, Terelu va crear un moment molt tens quan es va aixecar de la cadira per a recriminar com d'injustos estaven sent amb la seva germana.

La direcció va emetre un vídeo en què van recordar tot el que els col·laboradors de 'Sálvame' havien dit sobre Borrego. La mare d'Alejandra Rubio va considerar injust que traguessin a la llum certs temes, com ara la custòdia dels seus nebots.

Kiko Hernández va donar una informació que va sembrar el caos a la família Campos. Segons va explicar, els fills de Borrego vivien amb el seu pare per un motiu fosc.

'Viva la vida' ha rescatat aquest episodi tan escabrós, així que el comiat de la contertuliana no ha sigut tan bonic com havien planejat. No obstant això, Emma García ha fet tot el possible per reconduir la situació i perquè no s'estengui el pànic.