YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'últim missatge de Diego Arrabal després de saber-se que el seu estat és delicat

El paparazzi ha fet ús de les xarxes socials per comunicar-se amb els seus seguidors

Diego Arrabal.
L'últim missatge de Diego Arrabal després de saber-se que el seu estat és delicat | Mediaset

El paparazzi Diego Arrabal ha estat un dels últims famosos a donar a conèixer que està contagiat de Coronavirus. Així, igual que altres dels seus companys de 'Viva la vida' com Emma García, el fotògraf està patint en la seva pell la pandèmia. És més, en el seu cas la gravetat del virus l'ha portat a ser ingressat.

Ell mateix ho ha explicat a través de les xarxes socials, i el missatge que ha llançat ha despertat la preocupació dels seus fans i éssers estimats. No obstant això, davant l'alarma suscitada ha decidit publicar un nou missatge que, abans de res, deixa patent les seves ganes de vèncer la COVID.

El complicat estat de Diego Arrabal

Dissabte passat va ser quan Diego Arrabal va donar a conèixer mitjançant el seu compte d'Instagram que tenia Coronavirus. I no només això, també va expressar que el seu estat havia donat lloc al fet que els doctors decidissin ingressar-lo a l'hospital.

En concret, ho va explicar dient: «Potser no és exemple de res ni de ningú, però em surt del cor dir-vos que aquest virus no és broma». A això va afegir: «Fa tretze dies amb el virus i ahir a la nit em van haver d'ingressar. Lluitaré fins que no em quedin forces per curar-me».

Instastorie Diego Raval
Diego Arrabal  va donar a conèixer que havia estat ingressat pel Coronavirus | Instagram

No obstant això, tots els seus companys, amics i seguidors es van preocupar notablement quan ahir, dimarts, el paparazzi va fer una publicació alarmant. I és que va penjar una imatge seva a l'hospital al costat del següent missatge: «Jo et donaria els bons dies dimarts... Només demano treva a la febre, no puc més, molts dies».

Diego Arrabal i el seu últim missatge

Com no podia ser d'altra manera, els seus éssers estimats s'han quedat estupefactes davant aquesta darrera publicació. És més, han temut per l'estat del col·laborador de 'Viva la vida'. I, en la mesura en què han pogut, han procedit a preocupar-se per ell i a enviar-li missatges d'ànim.

Missatges que sembla que li han arribat en molts casos i que li han ofert una enorme dosi de positivitat, on mostra d'això és que ha compartit en les 'stories' del seu Instagram una nova imatge. En concret, es tracta d'una fotografia de la meitat del seu rostre, que esbossa un lleu somriure, acompanyada d'aquestes paraules: «Pel camí correcte». I així ha deixat palès que va recuperant-se i que està més optimista.

Precisament aquest citat optimisme es percep també en la cançó que ha fet servir com a banda sonora de la publicació. Es tracta de la composició 'New Year's Day' ('Día de año nuevo') del grup U2. I és que aquest 'single' té versos carregats d'energia i positivitat com aquests: «Estaré amb tu de nou», «Començaré de nou» o «Vull estar amb tu dia i nit».

Missatges de suport pel paparazzi

Els seus amics, companys, seguidors i altres éssers estimats segur que s'han quedat tranquils amb l'última publicació del paparazzi. Tanmateix, això no treu perquè continuïn enviant-li missatges d'ànim i força davant aquest dur tràngol. Entre els més significatius que ha rebut aquests dies es troben, per exemple, el de la seva companya Emma García.

Aquesta, en ple directe de ' Viva la vida', ha dit: «T'enviem tot l'afecte del món. No saps com de preocupats que estem per tu, el que t'estimem i el que et trobem a faltar (...). Rep una abraçada enorme de part de tot l'equip i de tots els teus seguidors. Ànim company, que ho aconseguiràs!».

Així mateix, la periodista Rosa Villacastín ha fet servir Twitter per dedicar-li també unes paraules: «Ara l'important és que et cuidis i que seguim confiant en els nostres sanitaris». Això sense oblidar els dels seus fans, que li han dit coses com ara «Vinga, campió!» o «Ànim, tu pots amb aquest virus i amb quaranta com aquest».


Comentaris

envia el comentari