Diego Arrabal

Diego Arrabal revela la crua realitat d'un col·laborador de Sálvame: «Sense un ral»

Diego Arrabal ha tret a la llum el secret més ben guardat d'algú de 'Sálvame'

Diego Arrabal, paparazzi i col·laborador de 'Viva la Vida', fa molt temps que treballa a la premsa del cor. Coneix els secrets de molts famosos i no dubta a treure a la llum tot allò que sap per crear espectacle dins del seu programa. S'ha convertit en una de les cares més poderoses de Telecinco i els espectadors estan encantats amb la seva presència.

Diego Arrabal ha perseguit i fotografiat els personatges més importants de la premsa del cor, i gràcies a això disposa d'informació sobre força gent. L'últim que ha fet ha estat revelar que un dels col·laboradors de 'Sálvame' podria tenir algun secret amagat. Segons el periodista, una tertuliana molt coneguda va ajudar algú a fer alguna cosa no gaire correcta.

Estem parlant de Chelo García-Cortés, que suposadament va ajudar Sofía Mazagatos a aprofitar-se dels diners de l'empresari Max Badiyi. Sofía i Chelo eren amigues íntimes, així que la informació d'Arrabal té sentit. Per entendre bé tota la història cal remuntar-se a l'any 2005.

Chelo García-Cortés en un programa de 'Supervivientes'
Chelo García-Cortés és íntima amiga de molts famosos importants | Telecinco

Sofia Mazagatos, model de professió, va conèixer un suposat milionari d'origen iranià anomenat Max Badiyi. Estaven molt enamorats i tenien plans per casar-se, però tot es va truncar el 2005, quan Mazagatos va descobrir que Max li estava mentint. L'empresari no posseïa la fortuna que presumia tenir i, a més, estava casat amb una altra dona i tenia fills.

El programa 'Viva la Vida', presentat per Emma García, ha posat sobre la taula uns documents que deixen en evidència la model. Sofía es volia casar amb Max, però abans li va demanar signar un contracte que segons Arrabal va ser redactat per Chelo García-Cortés. Aquest document obligava l'empresari a pagar un sou anual a Mazagatos a canvi de contraure matrimoni.

Diego Arrabal destapa Chelo García-Cortés

Chelo ha estat acusada moltes vegades de portar una doble vida i de trair molts dels seus companys. No obstant això, els col·laboradors de Telecinco asseguren que és «amiga dels seus amics», així que és possible que intentés ajudar Sofia Mazagatos. El problema és que Max Badiyi «no tenia ni un duro», segons Arrabal, i mentia per agradar a la model.

Arrabal ha donat a entendre que García-Cortés va col·laborar amb Sofía perquè aquesta adquirís part de la suposada fortuna que posseïa Max. A banda, ha recordat el patiment de Mazagatos arran de l'escàndol, que passarà a la història de la premsa del cor. 

En paral·lel, La periodista Marisa Martín-Blázquez ha exhibit un contracte que no deixa en bon lloc la model. En ell, Sofía exigia una sèrie de condicions per casar-se amb Max Badiyi. Una de les clàusules era que, en cas de divorci, el suposat milionari li havia de donar una casa de luxe a Nova York.


 

Diego Arrabal, en el seu pitjor moment: «Borracho»

Diego s'ha convertit en un dels periodistes més famosos de Telecinco. Ha pensat que el millor per treure partit de la seva tirada mediàtica era obrir un compte a Youtube, on ha publicat unes imatges en què, segons les xarxes socials, estava «borratxo». Tanmateix, el col·laborador ha aprofitat la seva presència a la televisió per desmentir els rumors: assegura que li agrada treballar de matinada, i que té un caràcter força alegre, per la qual cosa, segons ell, hi ha pogut haver una confusió.