Diego i Lola, exparella concursant de La Isla de las Tentaciones 3

Diego, de 'La isla de las tentaciones', respon les amenaces de Lola: «És trist»

Diego ha respost a les provocacions de la seva ex, Lola, després que ella assegurés que pensa prendre mesures legals en contra seu

Lola i Diego van convertir-se en una de les parelles més estimades de 'La Isla de las Tentaciones'. Allà arribaven disposats a posar a prova la seva relació. No obstant això, ella acabava sent-li infidel no una, sinó diverses vegades.

Per aquest motiu, el seu romanç acabava a República Dominicana i refeien les seves vides cadascun pel seu costat. Tot i això, hi ha una cosa que encara segueix unint-los, i és l'afecte que li tenen al seu gos, Horus.

«Quan es va acabar la meva relació vaig fer la meva vida i vaig conèixer la meva actual parella, amb qui visc a Alacant», explicava Lola en el seu recentment estrenat canal de Mtmad.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Poc després, li van proposar anar a 'Supervivientes'. «Va ser el millor que vaig poder fer, crec que va ser l'experiència de la meva vida».

Lamentablement, malgrat que es troba en una gran etapa, la jove informava que s'ha vist obligada a prendre mesures legals contra el seu ex. «Aquest capítol seria molt diferent perquè anava a retrobar-me amb Horus», assenyalava l''exviceversa'.

«En sortir de 'Supervivientes', contacto amb Diego per poder quedar i veure a Horus la temporada que em tocava. Al qual ell em respon que ja no està a Lleó, que està a Santander i si vull veure al gos, he d'anar d'Alacant a Santander a veure'l».

Aquest fet donava via lliure a una gran discussió en referència a la custòdia del gos on cap dels dos s'atreveix a cedir. «Jo li dic que vaig a buscar a Horus a Santander, però sempre que ell baixi després a Benidorm a buscar-lo».

A més, en aquest moment, Diego aprofitava per treure-li el tema de la seva infidelitat a 'La Isla de las Tentaciones'. «Em diu que li vaig ser infidel i que prou fa ell amb donar-me l'oportunitat de veure a Horus», explicava la jove.

«Jo em poso seriosa, perquè no vull que es manipuli amb el meu gos i és l'única forma que té de fer-me mal». Just per això, prenia la decisió de denunciar al seu ex. «La meva intenció no és treure-se'l, però Horus també té dret d'estar amb mi».

Diego trenca el seu silenci davant la intenció de Lola de prendre mesures legals en contra seu

Una sèrie d'amenaces a les quals Diego no ha trigat a respondre. Molt tranquil, l'exconcursant de l'última edició del programa de Sandra Barneda ha explicat la seva versió de la història.

«Horus porta gairebé set mesos vivint amb mi, amb la meva gent, amb la meva família, a casa meva. Fa gairebé set mesos sense veure Lola. Òbviament no s'ha oblidat d'ella ni s'oblidarà mai, però ja està acostumat a viure amb mi», ha ressenyat.

Sembla que, el que no vol el cantant és trastocar els hàbits de la seva mascota, movent-la constantment d'un costat a un altre. «Si ara ve Lola, s'emporta al gos a 800 quilòmetres a Benirdorm, dos mesos després torna aquí... Horus no té ni tres anys i no tindrà mai una llar definitiva».

«Bastant que li cedeixo al gos dos mesos», ha recalcat. A més, Diego assegura no tenir por a una possible batalla legal amb qui va ser la seva xicota.

De fet, assegurava haver «confrontat la llei» i té la certesa que aquest cas «no té cap mena de viabilitat jurídica». 

«Per a tu serà una experiència dir que vas emprendre accions legals contra la teva exparella i que vas perdre el cas, però és contingut per al teu canal de Mtmad», ha assenyalat.

«Això sí que és trist», ha lamentat. «No vull acabar d'aquesta manera. La nostra relació va ser increïble i molt bonica mentre va durar».

I, per acabar, ha volgut deixar-li un missatge a Lola. «Estàvem molt enamorats els dos, però endavant, emprèn accions legals contra mi. Estic molt tranquil».