ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

No pot més: Un concursant de 'La isla' demana una foguera de confrontació

Diego va tenir el privilegi de veure durant uns minuts el que estava fent la seva nòvia a la vil·la

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
No pot més: Un concursant de 'La isla' demana una foguera de confrontació | Mediaset

Dijous passat ens vam tornar a quedar tots enganxats al final de la gala de 'La isla de las tentaciones'. En l'avanç del següent lliurament vam poder veure a Sandra Barneda anunciant la primera foguera de confrontació de l'edició. Una foguera que, recordem, sol·licita un dels membres d'una parella per a retrobar-se amb l'altra part de la parella i decidir què fan amb la relació. Un abandonament que es pot produir de diferent manera i que depèn solament d'ells.

Poden fer-ho junts, separats o separats i de la mà d'un dels temptadors o temptadores del programa. Avui i gràcies al debat de 'La isla' hem pogut saber que el concursant que ha demanat la foguera ha estat Diego i que vol veure's les cares amb Lola per a aclarir el que està succeint en la relació.

Aquesta rep la notificació entre llàgrimes i segurament imaginant-se la que s'embolicarà. La veritat és que en aquesta ocasió, la culpa es pot repartir a parts iguals, posat al fet que els dos han estat infidels durant la convivència. Recordem que tot això ve motivat per un privilegi i que el programa va concedir a Diego en l'anterior gala.

Aquest privilegi consistia en el fet que el jove podia veure durant deu minuts la vil·la de les noies i, per tant, podia conèixer amb els seus propis ulls el que allí estava ocorrent. Recordem que Lola va començar acostant-se al temptador Simone, per a més tard deixar-lo creient que tornava a recordar a Diego, una cosa que no ha acabat passant i ha tornat a caure en la temptació, en aquesta ocasió anant-se'n al llit amb Carlos.

Haurem d'esperar fins al dijous per a veure què passa en aquesta foguera. Encara que tot apunta al fet que només es valoren dues opcions. Que abandonin l'illa junts o que ho facin per separat. Però no anant-se'n amb un temptador o temptadora, ja que no han arribat a aprofundir tant amb cap d'ells.

S'esperava qualsevol classe de foguera

La veritat és que la primera foguera de confrontació de la tercera temporada de 'La isla de las tentaciones' podria haver recaigut damunt de qualsevol parella. Pràcticament a parts iguals, podríem dividir les parelles participants. Si la foguera hagués estat demanada per una parella trencada, podria tractar-se de Marina i Jesús, els dos enrotllats amb temptadors de les seves vil·les, també Lola i Diego que ja han iniciat camins per separat, i també Manuel, que tampoc li hauria guardat la fidelitat que Lucía esperava d'ell.

D'altra banda, recordem que la foguera també pot demanar-se per a sortir del programa si algun dels membres de les relacions consideren que han de sortir del 'reality', pel fet que han estat fidels i que per tant, ja no té sentit continuar concursant en el programa. En aquesta tessitura i avui dia, trobaríem a dues de les parelles. La formada per Hugo i Lara i per l'altre costat, Raúl i Claudia.

Les dues parelles ho estan passant considerablement malament i sembla que així continuarà sent fins que acabi el programa. Així i tot hi ha alguns que creuen que Claudia ja estaria aconseguint oblidar-se de Raúl i estaria començant a fixar-se en Toni, un temptador de Barcelona i que portaria picant pedra des del primer dia. En un primer moment, la jove es va mostrar molt distant, però cada vegada es deixa estimar més.

Sandra Barneda ja ha avançat que a més de la foguera de confrontació entre Diego i Lola, també podrem veure una foguera de la vil·la dels nois i també de la vil·la de les noies. D'aquesta manera, podran aflorar noves polèmiques i que encendran encara més la mala convivència que està aflorant a conseqüència de la gelosia i les infidelitats.


Comentaris

envia el comentari