YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Diego i Lola, la parella que ha 'calat foc' a 'La isla' el primer dia amb una baralla

Una temptadora coneguda per la parella va fer que la tensió anés en augment durant el primer programa

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Diego i Lola han protagonitzat la primera gran baralla de la nova edició | Mediaset

No és cap secret que l'equip de càsting de 'La isla de las tentaciones' és un dels millors de la televisió. De les dues primeres edicions del programa han sortit grans personatges com Fani o Melyssa i que fins i tot avui dia van apareixent en la pantalla petita per diferents trames i que han aconseguit mantenir en el temps. Això es deu al fet que el seu pas pel 'reality' va estar carregat de polèmica i, perquè això passi, el concurs s'asseguren d'afinar molt amb els temptadors que entren perquè tots guardin algun aspecte i que facin esclatar les parelles estables.

Diego i Lola es van fer famosos per iniciar una relació a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. De fet, en el vídeo de presentació asseguren que la gent els coneix com els ratolins perquè en una de les cites es van dir l'u a l'altre així i a la gent li va agradar. No tenim constància que aquest malnom hagi durat en el temps, però si ho diuen és per què és.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

Diego i Lola: una relació plena de gelosia

Aquests porten tres anys de relació i viuen junts, però segons sembla, la gelosia d'ella fa que la relació es trontolli molt sovint. La parella considera que ha existit un fort detonant i que fins i tot va fer que ella s'anés de casa, iniciant un camí de no retorn i que solament es pot solucionar, segons ells, participant en ‘La isla de las tentaciones’.

Lola explicava que el seu noi intenta obrir-se un buit en el món de la música i que per a això està realitzant un seguit i videoclips i, pel que sembla, aquests no estan sent del seu grat. La jove afirmava que el seu noi li va comentar que en el vídeo sortiria amb dues noies insinuant-se, però que no hi hauria petons.

I sorpresa, els petons van arribar i la relació va saltar per l'aire. Pel seu costat, Diego assegura que va besar a les noies i que era una exigència de el guió. Finalment, ella ho va perdonar i van tornar a estar junts però amb totes les inseguretats del món.

Apareix la tercera en discòrdia

Com dèiem a l'inici, l'equip del programa és boníssim i gràcies a això ens hem portat la primera gran sorpresa de l'edició. Quan Sandra Barneda ha presentat a les temptadores, disposades a trobar l'amor i a trencar altres relacions si això fes falta, ha aparegut una noia anomenada Alba i que ella mateixa s'ha presentat com una de les noies que apareix besant-se amb Diego en el seu videoclip.
 

En aparèixer aquesta noia, Lola ha tret foc pels queixals dient que venia per Diego i que volia trencar per complet la seva relació. També ha comentat que no anava a donar-li cap protagonisme i que el que volia era fer-se famosa a la seva costa.

Ara faltarà veure si Diego mostra interès per la noia que apareix en el seu videoclip o, si bé, diu la veritat i l'única cosa que els va unir va ser aquest vincle professional. La discussió no ha acabat aquí, perquè Alba assegura que després del videoclip va continuar enviant-se missatges amb el noi, alguna cosa que ell desmenteix, indicant que solament van intercanviar missatges en els quals li confirmava la data de l'estrena del material audiovisual.

No obstant això, l'actriu de videoclips ho nega i admet que eren missatges en un altre to i que podrien molestar molt a la seva núvia Lola. Finalment, aquesta deia que havia llegit els missatges directament del seu mòbil i que no hi havia cap que estigués fora de lloc.

De moment, Diego no ha mostrat pràcticament interès per la seva companya de treball, però la convivència podria fer que torni a aflorar aquest feeling que es pot palpar en el videoclip i que està sent vist ara per molta gent per primera vegada. Francament, Diego té pràctica amb els petons a la ficció, perquè en pràcticament tots els vídeos que té publicat surt molt ben acompanyat i amb visibles gestos afectuosos.


Comentaris

envia el comentari