Diego Matamoros està enfadat amb la seva dona per explicar intimitats a 'GH VIP'

Estela Grande ha parlat de la família del seu marit, cosa que no ha agradat gens

Diego Matamoros a 'Sálvame'
Diego Matamoros no defensa la seva dona als platós perquè ella li va demanar | Telecinco

Estela Grande s'està buscant problemes fora de la casa de 'GH VIP 7'. La dona de Diego Matamoros ha dit en alguna ocasió que no volia entrar al concurs com a 'xicota de', ara bé, els seus arguments per mantenir l'audiència entretinguda l'estan deixant una mica en evidència.

De fet, el mateix Diego ha manifestat sentir-se enfadat amb la seva dona pels capítols més íntims de la seva família que està explicant dins el concurs. Tot i que Diego no ha volgut ficar-se davant les càmeres, ni acudir a cap plató de televisió per a parlar del tema, sí que li ha passat informació a la periodista Maria Patiño, que ha estat l'encarregada de dir què en pensa i com se sent Diego.

Com se sent Diego Matamoros

En aquest sentit, Patiño ha explicat que: «Estela no volia estar allà com la dona de Diego. D'aquí que no volgués que estigués en el plató defensant-la. Volia entrar a la casa amb identitat pròpia. Ella li va prometre no parlar res de la família de Matamoros, no volia vincular-se al cognom. Diego està bastant molest, tot i que creu que no ho ha fet amb mala intenció». Una altra de les persones que està força molesta amb Estela és el seu sogre, Kiko Matamoros.

Estela Grande dins la casa de 'GH VIP'
Estela ha parlat de la relació del seu sogre amb Marta López | Telecinco

 

En aquest punt, Estela va arribar a dir que l'actual parella de Kiko, Marta López, estava amb ell «per a passar l'estona». Aquestes paraules, evidentment, van descol·locar al sogre que va respondre-li que: «Aquestes paraules d'Estela no ajuden absolutament res al meu apropament amb Diego, i no m'ho espera perquè ella va dir en el seu moment que no parlaria de mi».

Una llarga llista d'intimitats

Bé, el cert és que Estela no només ha parlat del seu sogre, sinó que també ho ha fet del seu avortament abans de la boda, de la seva infidelitat a Diego i de com va ser la infantesa de la seva parella i els seus germans després de la separació dels seus pares. Seguirà Estela parlant més del compte?

Estela Grande dins la casa de 'GH VIP'
Estela Grande cada vegada es deixa veure més per la casa | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari