Diego Matamoros esperant a Estela Grande, acabada d’arribar de ‘El tiempo de descuento’ (02-02-2020)

Diego Matamoros i Estela Grande, una nova oportunitat?

El fill de Kiko Matamoros s'ha assegut al 'Sábado Deluxe' per parlar de la seva ruptura amb Estela

Fa tan sols un mes  Estela Grande  i  Diego Matamoros anunciaven que s'havien decidit donar un temps. Encara que el fill de Kiko Matamoros ha posat els papers del divorci sobre la taula, la dissenyadora es nega a signar-los.

L'encarregat de revelar aquesta informació ha estat el mateix col·laborador, que no ha dubtat en asseure's a 'Sábado Deluxe' per a donar més detalls sobre la seva ruptura amb l'ex concursant de 'GH VIP'. Tot i l'enrenou que s'ha generat amb el seu divorci, Diego assegura que Estela és molt «bona tia» i fins i tot ha revelat que la jove encara no ha donat per perdut el seu matrimoni.

El col·laborador assegura que ella vol tornar

«Ella vol tornar. Diu que se'n penedeix i que vol fer les coses bé», confessava  Diego,  per després deixar clar que ell ja no vol reprendre la seva relació amb la model. El col·laborador ha sentenciat que la dona de la qual s'ha enamorat no és la mateixa que apareix als platós de televisió: «Quan tornàvem a veure'ns sí que era el Deixant que jo coneixia».

Malgrat tot, el fill de Kiko Matamoros ha assegurat que segueix enamorat de la qual encara és la seva dona, però que «no és ximple» i no té pensat reprendre la relació amb ella.

També et pot interessar...