Diego Matamoros podria ser el nou concursant de 'GH VIP'

Un tuit de Mitele hauria assenyalat al marit d'Estela

Diego Matamoros en 'GH VIP 7'
Mitele filtra per error que Diego Matamoros serà el nou concursant de 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

Aquest dimarts l'audiència de 'GH VIP' coneixerà per fi el nou concursant del reality de Telecinco. Així ho anunciava Jordi González el passat diumenge a 'Límite 48 horas' on assegurava que «a Guadalix es quedaran petrificats» i sembla que només es quedaran petrificats els participants perquè l'audiència podria saber ja el nom del pròxim concursants gràcies a un error de Mediaset. 

Mitele filtra el nom del nou concursant

Totes les mirades s'han centrat en Diego Matamoros, el marit d'Estela Grande, després que la plataforma Mitele, el servei online i a la carta de Mediaset, hagi publicat un tuit on s'anunciava: «En el gran moment de 'Sábado Deluxe', Diego Matamoros, concursant de GH VIP, s'emociona en parlar de la possible deslleialtat de la seva dona».

La referència com a «concursant de GH VIP», ha generat més rumors entre els seguidors del reality, davant la possibilitat que el marit d'Estela, una de les grans protagonistes d'aquesta edició, pugui entrar a la casa i trobar-se cara a cara amb la seva dona i amb Kiko Jiménez per tal de demanar explicacions sobretot el que ha estat passant entre ells dos durant aquestes setmanes. 

No obstant això, són molts aquells que pensen que la referència no és més que un error del redactor de la xarxa social de Mediaset mentre que d'altres defensen que el subconscient el va trair i el va portar a publicar una informació que encara no havia sortit a la llum. Per sort, els seguidors hauran d'esperar poc més de 24 hores per conèixer el nom oficial del nou concursant del reality.

Hugo Castejón va ser l'expulsat de la nit
Hugo Castejón, és un dels expulsats de  'Gran Hermano VIP' | Mediaset

 

L'audiència demana la tornada d'Hugo Castejón

L'entrada d'un nou concursant tancaria definitivament les portes a una possible tornada d'Hugo Castejón després que, ara fa uns dies, l'etiqueta #RepescaHugo es convertís en Trendig Topic a Twitter amb els usuaris demanant la tornada de l'empresari a Guadalix. Per la seva part, la direcció del programa no ha parlat sobre la possible repesca de Castejón ni dels altres dos exconcursants: Anabel Pantoja o Dinio.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari