La dimissió de Màxim Huerta ha afectat Ana Rosa Quitana

La presentadora s'ha queixat de les múltiples crítiques que està rebent a través de les xarxes socials

Màxim Huerta junto a Ana Rosa Quintana y Joaquín Prat
Màxim Huerta amb Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat | Telecinco

Tan sols una setmana després que el nou president del govern espanyol Pedro Sánchez escollís al periodista Màxim Huerta com a ministre de Cultura i Esports, ell mateix ha anunciat la seva dimissió arran de l'escàndol mediàtic després de saber-se els diferents conflictes amb Hisenda. Des d'un primer moment, Huerta va ser molt criticat i després de dimitir, els comentaris a les xarxes socials no han fet altra cosa que augmentar.

La dimissió de Màxim Huerta esquitxa a Ana Rosa

Però les crítiques no només van dirigides cap al ja exministre de Cultura, sinó també les està patint la que va ser la seva companya durant anys a Telecinco. Ana Rosa Quintana ha confessat al seu programa matinal que la seva relació amb Huerta li està donant autèntics malsons: «M'estan posant a caldo en Twitter».

De fet, ha estat durant a 'El Programa de Ana Rosa' que la mítica presentadora ha esclatat, queixant-se per les crítiques que està rebent: «Fins ara, jo no sóc Ministra. Tampoc sóc assessora fiscal de Màxim i ni tan sols el contractava jo. Però ha estat un company 11 anys i no faré 'llenya de l'arbre caigut'», ha dit Quintana.

Objectiva i crítica amb el seu company durant 11 anys

Per sort, els seus companys han donat suport a Ana Rosa: «Però quina culpa tens?». Sembla que pel fet d'alegrar-se quan Pedro Sánchez va nomenar a Màxim Huerta ministre de Cultura i Esport, suposés el suport incondicional cap a ell, però va deixar clar que no és així: «Crec que està bé que hagi dimitit, havia de dimitir. Personalment, em sembla que ho ha d'estar passant malament i som companys. Però no deixarem d'informar per això».

De fet, la presentadora s'ha mostrat objectiva i crítica amb el tema de Huerta, la seva dimissió i els conflictes amb Hisenda: «Havia de dimitir? Sí. Sóc periodista i ho explico? Sí. Que no em va agradar la intervenció de Màxim ahir? També. No caldria investigar a algú al que li donaran un càrrec?».


Comentaris

envia el comentari