Primer pla de Rocío Carrasco mirant cap a un costat

El dinar de Rociíto i Fidel amb una cara coneguda de Telecinco: «Tingues amigues»

Rocío Carrasco i el seu marit han estat a casa d'un famós col·laborador

Rocío Carrasco està totalment centrada en la preparació de la segona temporada de la seva docusèrie, que es dirà 'En el nombre de Rocío' i girarà al voltant de la seva família materna.

 

Tot i això, de tant en tant també troba algun forat a l'agenda per a assistir a algun esdeveniment social, com una desfilada de Palomo Spain. És més, fins i tot ha tingut temps per a dinar amb el seu marit, Fidel Albiac, i una famosa cara de Telecinco: Kiko Hernández.

Rocío Carrasco ha estat a casa d'una persona molt important de Telecinco

Rocío i Fidel fa poc han quedat amb Kiko. Després de l'emissió de la docusèrie, on explica la veritat de la relació que va tenir amb Antonio David, Hernández es va disculpar públicament amb ella. D'aquí ve aquest acostament que han tingut.

Tot i així, aquest motiu no ha estat el que els ha portat a dinar junts. La cosa és que Rociíto volia saber com es trobava Belén Rodríguez, que va tenir un accident i des de llavors és a casa del col·laborador recuperant-se. Així doncs, la filla de la Jurado ha acudit a casa de Kiko a veure la seva amiga.

Jorge Javier Vázquez és qui ha donat a conèixer la notícia al bloc que escriu a 'Lecturas'. Ha explicat que ell també va oferir a la lesionada que es quedés a casa seva per a recuperar-se, però aquesta va preferir anar-se'n amb Hernández durant una temporada.

Segons el català, Belén Ro està encantada, i li ha dit que Kiko està molt pendent d'ella.

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com a Belén Ro, al plat de La Casa Fuerte
Rocío Carrasco i Fidel Albiac han visitat Belén Rodríguez | Telecinco

Així doncs, Rocío i Fidel han anat a casa de Kiko a visitar Belén i, aprofitant la circumstància, s'hi han quedat a dinar.

D'aquesta manera, queda clar que la filla de 'la més gran' es preocupa molt per la seva amiga, que coneix des de fa anys.

I també ha quedat de manifest que ha llimat totes les asprors amb Kiko, que al seu moment la va atacar sense pietat a 'Sálvame'. I és que el tertulià, com moltes altres persones que la criticaven, ha entès moltes coses des que Rociíto va donar el seu testimoni a la televisió.

Sí, s'ha adonat que Antonio David Flores, l'ex de Carrasco, el va enganyar en moltes coses. I, per descomptat, també ha entès el patiment que li va fer passar a Rocío. Això sense oblidar que ara és conscient de per què ella no té relació amb els fills.

La foto del dinar

Belén Rodríguez va explicar a Jorge Javier que Rociíto i Fidel l'havien anat a veure. Llavors el català li va demanar una cosa: «Fes-te una foto amb ella per al meu bloc». I Belén li va respondre: «És que em fa vergonya».

Davant aquest comentari, Vázquez li va contestar: «D'acord, doncs ja li enviaré un missatge de veu». I va afegir a 'Lecturas': «Que poques coses està la gent disposada a fer per mi. Jo que em desvisc per tothom!».

Finalment, però, el comunicador no va aconseguir el que volia. Ha explicat: «Faig la migdiada, i quan em desperto, Rocío i Fidel ja se n'han anat de casa de Kiko Hernández. I no s'ha atrevit a demanar-los la foto. Tingues amigues per això».

Amb la ironia i sentit de l'humor que el caracteritza és com Jorge Javier ha relatat els fets. I a 'Sálvame' han preguntat a Kiko com havia anat la trobada amb Carrasco i Albiac, però el col·laborador no ha volgut parlar del tema. S'ha limitat a dir: «No parlaré mai del que passa a casa meva».

Kiko Hernández en un photocall somrient molt i mostrant les dents
GTRES | Kiko Hernández no ha volgut dir res de la trobada amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac