Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

El dineral que hauria guanyat Antonio David Flores des que va tornar a la televisió

S'ha donat a conèixer a 'Viva la vida'

A més de per les seves presumptes infidelitats, Antonio David Flores ha estat protagonista aquesta setmana de l'actualitat per un altre motiu. En concret, perquè podria ser embargat. I tot per no aportar la quantitat de 80.000 euros com a fiança que un jutge li ha establert per un cas que té relació amb la seva exdona, Rocío Carrasco.

Exactament, per un judici per l'impagament de la pensió que li corresponia abonar als seus fills pel temps que aquests van estar amb la seva mare.

Precisament perquè no ha abonat aquesta xifra, en el programa 'Viva la vida' s'ha volgut saber si té diners al seu compte per a pagar-la. I així ha arribat a determinar que des que va participar en 'GH VIP 7' ha guanyat un 'dineral'.

L'elevada suma guanyada per Antonio David

L'any 2019, després de molts anys allunyat de la televisió, l'exguàrdia civil decidia tornar a ella. I ho feia convertint-se en concursant de 'Gran Hermano VIP 7'. En aquest reality va aguantar 78 dies i va ser l'expulsat número onze.

Els diners que va guanyar dins d'aquest programa van ser abundants i, des de llavors, va anar ingressant molt més. Ho va fer per convertir-se en col·laborador de 'Sálvame' i per concedir entrevistes en exclusiva a diferents revistes. Això sense oblidar que també ha acudit a altres programes de Mediaset, com poden ser 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' o 'Sábado Deluxe'.

Tenint en compte tots aquests treballs que ha anat tenint, a 'Viva la Vida' s'ha determinat que en un any, aproximadament, ha aconseguit una suma abundant. En concret, el programa ha estipulat que estaria rondant els 600.000 euros.

Davant aquesta quantitat, col·laboradors com Terelu Campos s'han ficat les mans al cap i fins i tot s'han mostrat una miqueta incrèduls sobre aquest tema. Per aquest motiu, la presentadora, Emma García, ha afegit que a aquesta xifra, això sí, caldria restar-li els corresponents impostos.

Sigui com sigui, el que ha quedat clar és que Antonio David ha reunit una quantitat que li podria permetre abonar aquests 80.000 euros que li ha indicat el jutge.

Això sí, és interessant saber que, a banda d'aquest, ve arrossegant des de fa temps més deutes. El primer, amb Hisenda i que equival a uns 452.000 euros i el segon, amb l'advocat de Rocío Jurado i que vindria a ser d'uns 256.000 euros.

Caldrà esperar per veure si l'exguàrdia civil desmenteix o confirma aquesta informació i també si abona finalment la fiança amb la seva exdona.