Dinio García explica el seu radical canvi de vida a 'GH VIP 7'

El cubà feia tres anys que estava apartat del món de la televisió i, des de llavors, viu menys estressat i ha format una família

Dinio Garcia ha entrat a la casa de 'GH VIP' | Twitter

Dinio García tenia ganes de concurs. Almenys així ho està demostrant durant les seves primeres hores com a participant de 'GH VIP'. El cubà que es va fer famós per ser la parella de Marujita Díaz, feia tres anys que vivia apartat del món de la televisió.

Tot i que ha confessat que ho trobava a faltar, el cert és que aquest temps separat de la vida pública li ha fet bé. Més enllà d'acceptar que porta més d'un mes sense sortir de festa, el canvi més radical que viscut Dinio en la seva vida personal és el fet de ser pare amb la seva actual parella Milena. Cal recordar que el cubà ja va tenir un primer fill, que ja té catorze anys, amb Elodie Mansion.

La seva nova vida que ha sorprès a tothom

Però ara, més madur i amb les coses més clares, Dinio ha explicat als seus companys d'aventura a Guadalix de la Sierra que «estic tranquil, és millor viure desestressat». Ara bé, està clar que el personatge no es pot desempegar del tot de la seva faceta més canalla i, després de dir que estava en una època molt tranquil·la i familiar, no va poder evitar acabar parlant de l'esbojarrada vida que ha portat fins ara.

Dinio García i Marijuta Díaz van ser parella
Dinio García es va fer famós per ser parella de Marujita Díaz | Facebook

 

De fet, va fer al·lusió a la quantitat d'amants que ha tingut, xifra que no deixa a ningú indiferent, ja que podria arribar fins a les 2.000. «He tingut 1.200, 1.300, 1.500...2.000 amants», bromejava Dinio. Està clar que aquest serà un concursant que donarà molt a parlar per la seva forma de ser, per la manera en la qual es pren la vida i, sobretot, per totes les aventures que té per explicar i que, de ben segur, enganxaran i faran riure una audiència d'un programa que no ha fet més que començar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari