IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El director d''OT' no veu clar que Espanya doni per una edició anual

El català Tinet Rubira ha assenyalat que és molt difícil trobar cada any «setze artistes nous», però ha defensat que l'actual edició està tenint també un gran èxit

El presentador de l'actual edició d''Operación Triunfo', Roberto Leal
El presentador de l'actual edició d''Operación Triunfo', Roberto Leal | TVE

Recuperar el format d''Operación Triunfo' ha estat una de les decisions més encertades de Televisió Espanyola, i és que és innegable l'èxit que està tenint el programa, i el gran impacte a les xarxes socials. Aquest dimecres, 'OT' va rebre el Premi Ondas Nacional de Televisió, alçant-se com a millor programa d'entreteniment per «connectar amb una nova generació d'espectadors», i el compromís amb «els valors de la diversitat i la igualtat». Ara bé Tinet Rubira, el director del format, veu amb cert pessimisme el seu futur.

A diferència de l'edició de l'any 2017, una de les més exitoses que es recorden, l'actual no està rebent el mateix suport del públic. Això parlant exclusivament sobre el talent existent i els aspectes musicals, ja que el que no es pot negar és que polèmiques hi ha hagut unes quantes. Per exemple, les queixes per la paraula «mariconez» en una cançó de Mecano, o els renys de Noemí Galero als concursants perquè no treballen suficient.

Rubira no sap si el país dona per trobar artistes nous cada any

«El programa està tenint el mateix o més èxit que l'any abans», ha assegurat Rubira, que ha culpat els mitjans de dir «que és pitjor o que interessa menys». «Les reproduccions al canal de Youtube o el disc d'or diuen el contrari. Tampoc podem comparar audiències perquè van en dies diferents», ha insistit el realitzador.

Tinet Rubira veu difícil trobar cada any setxe artistes nous per a 'OT'
Tinet Rubira veu difícil trobar cada any setze artistes nous per a 'OT' | TVE

Ara bé, davant la pregunta si el format podrà aguantar una bona temporada, Rubira no ha volgut posar la mà al foc. «Jo no sé si hi ha 'OT' per a molt de temps. És molt difícil que cada any puguem treure setze artistes nous. El país dona pel que dona, no és molt gran, i jo no sé si dona per tenir setze artistes nous», ha dit el periodista. En aquest sentit, ha destacat que aquí «com anem al tot o res, o ens agraden els setze o cap». En definitiva, s'ha mostrat pessimista sobre la possibilitat que hi hagi més edicions d''OT' en els pròxims anys.


Comentaris

envia el comentari